X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Bada Bing Hostel Istanbul

Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 6, Karakoy, Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


84%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 86%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Van de luchthaven Ataturk: ​​»Neem de metro naar station Zeytinburnu en transfer naar T1 tram. (De tram rijdt vanaf 06.00 uur in de ochtend tot 23.55 's nachts). Rijden de tram naar Tophane, op de weg naar Kabatas. Zie bolow voor de aanwijzingen van Tophane tramhalte.
Als je te laat om de metro te vangen, dan moet u de "Havatas" * pendelbus nemen naar "Taksim Square" Zie de onderstaande aanwijzingen van het Taksim-plein.
* (Havatas bus rijdt niet tussen 01.00 en 04.00)

Van de luchthaven Sabiha Gokcen: »Neem de 'Havatas' pendelbus naar" Kadikoy "Bus reis duurt 30 tot 45 minuten duren. U vindt er een veerhaven vinden aan het einde van uw busreis. Neem de veerboot * om "Karakoy" Wij zijn slechts een paar minuten lopen van Karakoy veerhaven. Zie de bijgevoegde jpg kaarten voor de richtingen van de veerhaven.

* (Veerboot loopt tot 23.00 uur!)

Als je te laat om de ferry te vangen, dan moet u de "Havatas" * pendelbus nemen naar "Taksim Square" Zie de onderstaande aanwijzingen van het Taksim-plein.
* (Havatas bus rijdt niet tussen 01.00 en 04.00)

Van het Taksim-plein: »Als je aankomt in het Taksim-plein vóór 23.30 uur, kunt u de metro shuttle (genaamd de Füniküler) naar beneden naar Kabatas en dan T1 tram voor twee haltes naar Tophane. (Zie de onderstaande aanwijzingen van Tophane tramhalte) Als u besluit om een ​​taxi te nemen van het Taksimplein, geen van de taxi's te wachten op de bussen te nemen! Gewoon lopen voor een paar minuten naar de hoofdweg en neem een ​​van de hoofdweg, en zorg ervoor dat ze de meter op!

Het zal u ongeveer 30 minuten duren als u wenst te lopen van het Taksim-plein naar Bada Bing! Als je dat wilt doen, zoeken Istiklal Ave. door het Taksimplein. (Istiklal Caddesi in het Turks) Het is een verkeersvrije winkelstraat met een nostalgische tram en kerstverlichting op het hele jaar door! Er bestaat een recht Burger King aan het begin van de laan. Walk on Istiklal voor ongeveer 500 meter tot u bij een groot kruispunt. U krijgt een standbeeld gemaakt van buizen op de kruising zien. Sla linksaf en loop helemaal naar beneden voor ongeveer 700 meter tot je bij Tophane tramhalte! Sla rechtsaf bij Tophane tramhalte en volg de onderstaande aanwijzingen!

Van Tophane tramhalte naar Bada Bing: »
We zijn precies in het midden van de Karakoy en Tophane tramhaltes. Het is het gemakkelijkst om de straten te navigeren als je uitstappen bij Tophane, en loop naar Karakoy stop (of Galata brug), op de straat die de tramlijn heeft. Ga ongeveer 300 meter. Sla linksaf bij de straat genaamd Arapoglan, waar de metalen panelen zijn (ook een restaurant genaamd Gaspar in de straat), of wanneer je tegenover de outdoor apparatuur winkel genaamd Hedef. Dan slaat u rechtsaf direct naar Serçe Street. Bada Bing is er!