X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar BackPacker's Republic

Street Chaykovskogo, 37, Sint-Petersburg, Rusland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 85%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres:
Straat Chaykovskogo, 37
St Petersburg
+79052316980, 79119562440.

Transfer:
We kunnen regelen een pick-up voor je van de luchthaven voor 30 euro of US40. Transfer van treinstation Moskovskiy kost EUR15 of US20. Laat het ons weten via de e-mail als u een pick-up.

Vanaf de luchthaven:
Neem een ​​bus naar 'Moskovskaya' metrostation, de bussen nummer 113, K3, K213 of K13A als je gaat vanaf terminal 2 (internationale), en bus 39 of K39 als je gaat vanaf terminal 1 (nationaal), ga naar ' metrostation Chernishevskaya '(zie hieronder voor verdere instructies). Bussen en metro werken 5:30-00:40!

Vanaf het treinstation Moskovskiy:
Neem een ​​metro 'Chernishevskaya' metrostation (zie hieronder voor verdere instructies).

Vanaf metrostation 'Chernishevskaya':
Bij het verlaten van de metro naar de 'Prospect (laan) Chernishevskovo'. Sla rechtsaf en ga langs deze laan tot aan het tweede kruispunt met de straat 'Chaykovskovo'. Sla linksaf en ga langs de straat 'Chaykovskovo' tot je aantal gebouw # 41 aan uw linkerhand.
Kom in de 1e ijzeren hek tussen de cafe-bar 'ТРОЯ' (TROYA) en de bank 'РОСИНТЕРБАНК' (ROSINTERBANK) en dan rechtsaf in de tuin.
Of u kunt verder gaan langs de straat tot u het nummer van het bouwen # 33-37. Kom in de 2e ijzeren hek (het lijkt alsof het is gesloten, maar voor voetgangers wordt altijd geopend, duw het gewoon) overgelaten aan de winkel en sla dan linksaf in de tuin.
In de tuin vindt u het mooie veranda met rode deur en het ijzer licht erboven zien.

Met de taxi:
Taxi van de luchthaven kan verschillende afhankelijk van tijd, rond 1200 RUB, als je van het treinstation Moskovskiy het is ongeveer 600 RUB.
Wees je bewust van eigen taxiservice - zelfs als ze zeggen dat ze op een meter, gebruik ze niet, omdat ze zullen proberen om meer geld te krijgen van u! Gebruik een taxi kantoor in de luchthaven om een ​​taxi te reserveren. Vermijd aanbiedingen van de taxichauffeurs, zelfs als ze het bedrijf badge met hen. Bespreek de prijs en neem de bon voordat u uw reis begint.