X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar BackPacker's Republic

Street Chaykovskogo, 37, Sint-Petersburg, Rusland

Kaart & Route


69%Klassement

  • 66%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 60%Personeel
  • 54%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 63%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres:
Straat Chaykovskogo, 37
St Petersburg
79313529519.

Transfer:
We kunnen regelen een pick-up voor u van de luchthaven voor 30 euro of US40. Transfer van treinstation Moskovskiy zal EUR15 of US20 kosten. Laat het ons weten via de e-mail als u een pick-up nodig.

Vanaf de luchthaven:
Neem een ​​bus naar het metrostation 'Moskovskaya', de bus nummer 113, K3, K213 of K13A als je gaat vanaf terminal 2 (internationale), en bus 39 of K39 als je gaat vanaf terminal 1 (nationaal), ga naar ' metrostation Chernishevskaya '(zie hieronder voor verdere instructies). Bussen en metro werkt 5:30-00:40!

Vanaf treinstation Moskovskiy:
Neem een ​​metro metrostation 'Chernishevskaya' (zie hieronder voor verdere instructies).

Vanaf metrostation 'Chernishevskaya':
Bij het verlaten van de metro naar de 'Prospect (laan) Chernishevskovo'. Draai rechts en ga langs deze laan tot aan het tweede kruispunt met de straat 'Chaykovskovo'. Draai links en ga langs de straat 'Chaykovskovo' tot je aantal gebouw nr. 41 aan uw linkerhand.
Kom in de 1e ijzeren hek tussen de cafe-bar 'ТРОЯ' (TROYA) en bank РОСИНТЕРБАНК '(ROSINTERBANK) en dan rechtsaf in de tuin.
Of u kunt verder gaan langs de straat tot u het nummer van het bouwen # 33-37. Kom in de 2e ijzeren hek (het lijkt erop dat het is gesloten, maar voor voetgangers is altijd geopend, maar duw hem) links naar de winkel en dan linksaf in de tuin.
In de tuin vindt u de mooie veranda met rode deur en het ijzer licht erboven zien.

Met de taxi:
Taxi van het vliegveld kunnen verschillend zijn afhankelijk van tijd, rond 1200 RUB, als je van treinstation Moskovskiy het is ongeveer 600 RUB.
Wees je bewust van particuliere taxi service - zelfs als ze zeggen dat ze op een meter, gebruik ze niet, omdat ze zullen proberen om meer geld te krijgen van u! Gebruik een taxi kantoor in de luchthaven om een ​​taxi te boeken. Vermijd aanbiedingen van de taxichauffeurs, zelfs als ze het bedrijf badge met hen. Bespreek de prijs en neem de ontvangst voordat je reis.