X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Babushka Beach House

2nd Pereulok Costandi 4, Odessa, Oekraïne

Kaart & Route


100%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google We hebben een shuttle service call +380939841356, die overal zal halen u op in de stad. Als je hebt geboekt voor 3 of meer dagen de eerste rit is gratis!

voor 5 of meer mensen is het een platte 15 UAH (1,5 €) per persoon om overal in de stad.
4 personen of minder is:
Van of naar Station / busstation / Deribasivskaya: 35 UAH (€ 3,5) per auto.
van / naar Arkadia: 25 UAH (€ 2,5) per auto.
van / naar de luchthaven: 50 griven (€ 5) per auto.

Openbaar vervoer
* Als u niet bekend bent met het openbaar vervoer in Oekraïne zijn het hostel kan moeilijk te vinden en daarom raden wij nemen onze shuttle service bij aankomst naar het hostel voor de eerste keer *Vanaf het treinstation:
Loop over het plein en een blok omhoog Pushkinskaya (Пушкинская) naar Malaya Arnautskaya (Малая Арнаутская) en zitten op de # 185 marshrutka. Rijden de 185 marshrutka ongeveer 35 minuten tot je Kostandi St (Костанди) te bereiken. Loop de straat (er is maar een richting te gaan) 5 blokken tot je Votroy bereikt (2) Perulok Kostandi (Второй (2ой) Переулок Костанди), maak een rechtsaf en loop de laan tot het deadends en aan de linkerkant is ons huis # 4.

Centraal Busstation:
Krijgen op de tram # 5 naar de Kanatnaya (канатная) stopt, stapt uit de tram en van Kanatnaya st. krijgen op de 185 marshutka en volg de bovenstaande aanwijzingen.

Privoz Busstation:
Loop een blok omhoog door de markt naar Malaya Arnautskaya (Малая Арнаутская) en zitten op 185 Marshutka en volg de bovenstaande aanwijzingen.

Taxi
Gebruik onze handige en goedkope shuttle service!