X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar B&B Venice Hazel

Castello 4977, Venetië, Veneto, Italië

Kaart & Route


43%Klassement

  • 40%Waarde voor uw geld
  • 40%Beveiliging
  • 60%Plaats
  • 60%Personeel
  • 40%Sfeer
  • 20%Properheid
  • 40%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein:
Bij het station (Santa Lucia) zijn er de veerboten 4,1 / 5,1 / 1/2 naar San Zaccaria Stop.
Als je aankomt met de veerboot 1 of 2:
voor u is er het Hotel Danieli, neem de volgende straat, Calle Rasse, en volg deze tot het einde en dan rechtsaf, over de brug en neem de eerste straat links. Aan de onderkant van de straat vindt u een veranda te vinden, en op uw linkerkant zal zijn 'fondamenta de l'Osmarin', ga dan naar nummer 4977 / A.

NB Als u reist met zware bagage, raden wij u aan om de boot te nemen 4.1 of 5.1 te kunnen om ons te bereiken zonder zorgen van het oversteken van bruggen in Venetië.

Als je aankomt met de veerboot 4.1 of 5.1:
voor u is er de San Zaccaria Porch (tussen hotel Savoia & Jolanda en hotel Paganelli); volg Campo San Zaccaria, draai links en wanneer je bent gearriveerd op Campo San Provolo vervolgens rechtsaf. gaan door de veranda en de voortzetting van Fondamenta de l'Osmarin u vindt ons op het nummer 4977A.
Met het vliegtuig:
Vanaf de internationale luchthaven van de 'Marco Polo': met het water shuttle 'Alilaguna' (rood, blauw en goud lijnen) naar het station van San Zaccaria en ga verder zoals beschreven in de paragraaf 'Met de trein'.
Vanaf de luchthaven van de 'Canova' (Treviso): neem de ATVO bus naar 'Piazzale Roma' en vervolgens vangen waterbus 1 of 2 of 4.1 of 5.2 naar s.zaccaria stop en volg de aanwijzingen onder 'per trein'
Met de auto:
Het nemen van de snelweg A4 van Milaan of Trieste, brengt u naar de uitgang 'Mestre-Venezia' en de richting 'Venezia-Piazzale Roma "(10Km), dan moet u uw auto in een van de gemeentelijke parkeerplaatsen of op de Tronchetto. Vervolgens neemt u de veerboot zoals beschreven onder 'per trein' van de San Zaccaria Stop.
Water Taxi Service beschikbaar.