X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar B&B The Lions

Via 20 Settembre 7 Verona, Verona, Italië

Kaart & Route


97%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Met Het Vliegtuig:
Vanaf Valerio Catullo luchthaven neemt 'Aerobus shuttle' welke luchthaven Verona verbindt met het centraal station, Verona Porta Nuova. Als je daar aankomt volgt u de onderstaande aanwijzingen.
Met De Trein:
Stap uit bij het centraal station van Verona Porta Nuova.
Met de bus:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova vangen de lokale bus n 11-12 - 13 uit MARCIAPIEDE A. Stap uit bij de zevende halte, na de brug, aan het begin van de Via XX Settembre.
Met de taxi:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova kost het ongeveer 7 overdag-maal anders 10 's nachts op zon- en feestdagen.
Met de auto:
Neem de snelweg A4 en gaan uit naar Verona Sud afrit linksaf en ga naar beneden in onderdoorgang richting het stadscentrum. Ga rechtdoor voor ongeveer 3 km. Rijd Corso Porta Nuova in Piazza Br, rechtsaf rechtdoor tot aan Via Pallone, steek Ponte Aleardi en sla linksaf de Lungadige Porta Vittoria tot de laatste verkeerslicht, slaat u rechtsaf de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre tot n 7 . Anders in de Via XX Settembre slaat u rechtsaf de Via Dell Artigliere en het park aan het eind van de straat in Passalacqua parkeerplaats.
Te voet:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova wandelen langs de Corso Porta Nuova, steek Piazza Br, ga naar beneden Vicolo Borella, ga naar beneden Via Leoncino vervolgens rechtsaf de Via Leoni en steek Ponte Navi, liep de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre n 7 op uw linkerkant, kijk naar de bel label BB The Lions en de ring.

Besteed aandacht aan twee eenvoudige maar belangrijke dingen!

1) De nummers van de bussen 11 - 12-13 de 90ste - 92-98 na 19:30, op zondag en feestdagen. Ze lopen nog steeds uit dezelfde bus stand.
2) De straatnamen algemeen geschreven aan de zijkanten van het gebouw aan het begin en aan het eind van elke straat. Kijk omhoog de muren!