X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar B&B The Lions

Via 20 Settembre 7 Verona, Verona, Italië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 90%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Met het vliegtuig:
Vanaf Valerio Catullo luchthaven neemt 'Aerobus shuttle' welke luchthaven Verona verbindt met het centraal station, Verona Porta Nuova. Daar aangekomen volgt u de onderstaande aanwijzingen.
Met de trein:
Stap uit bij Verona centraal station Verona Porta Nuova.
Met de bus:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova vangen de lokale bus n 11 - 12 - 13 vanaf MARCIAPIEDE A. Stap uit bij de zevende bushalte, na de brug, aan het begin van de Via XX Settembre.
Met de taxi:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova kost het ongeveer 7 overdag tijden anders 10 's nachts zon-en feestdagen.
Met de auto:
Neem de snelweg A4 en gaan uit naar Verona Sud afrit links en dalen in onderdoorgang richting het stadscentrum. Ga rechtdoor voor ongeveer 3 km. Rijd Corso Porta Nuova in Piazza Br, rechtsaf rechtdoor naar de Via Pallone, steek Ponte Aleardi en sla linksaf de Lungadige Porta Vittoria tot de laatste stoplicht gaat u rechtsaf de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre tot n 7 . Anders in de Via XX Settembre rechtsaf naar de Via Dell Artigliere en park aan het einde van de straat in Passalacqua parkeerplaats.
Te voet:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova langs Corso Porta Nuova, steek Piazza Br, naar beneden gaan Vicolo Borella, ga naar beneden Via Leoncino dan rechtsaf de Via Leoni en steek Ponte Navi, liep de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre n 7 op uw linkerkant, kijken naar de bel label BB The Lions en de ring.

Besteed aandacht aan twee eenvoudige maar belangrijke dingen!

1) De nummers van de bussen 11 - 12 - 13 kracht 90 - 92 - 98 na 19:30, op zondag en feestdagen. Ze lopen nog steeds uit dezelfde bus staan.
2) De straatnamen algemeen geschreven aan de zijkanten van het gebouw aan het begin en aan het einde van elke straat. Kijk omhoog de muren!