X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar B&B Mamma Rosa

Via Tagliata 79, Positano, Campania, Italië

Kaart & Route


98%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 97%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Die met de auto

VAN ROME (218km)

Snelweg A1 naar Napels, na Caserta Sud, steek de snelweg A3 naar Salerno. Ongeveer 20 km na Pompei, afrit bij Castellammare di Stabia, volg dan de borden naar Costiera Amalfitana en Positano. Eenmaal in Positano vindt u een bocht naar links, volg de borden montepertuso (1.5 km) te vinden. Wanneer je aankomt in Montepertuso het centrum, blijven voor 200 meter op via Tagliata en je zal een wit huis met een blauwe poort. Stop daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.

VAN NAPELS (58 km)

Neem de snelweg A3, na Pompeii, afrit bij Castellammare di Stabia, volg dan de borden naar Costiera Amalfitana en Positano. Eenmaal in Positano vindt u een bocht naar links te blijven tot Montepertuso (1.5 km) vinden. Bij uw aankomst in Montepertuso het centrum, blijven voor 200 meter op via Tagliata en je zal een wit huis met een blauwe poort. Stop daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.

Van Salerno (34 km)

Neem de snelweg A3 en neem de afslag Vietri sul Mare waarna u de borden voor Costiera Amalfitana (SS.163). Eenmaal in Positano vindt u een bocht naar rechts te blijven tot Montepertuso (1.5 km) vinden. Bij uw aankomst in Montepertuso het centrum, blijven voor 200 meter op via Tagliata en je zal een wit huis met een blauwe poort. Stop daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.


Met de trein

VAN NAPELS

Neem de Circumvesuviana naar Sorrento. Eenmaal in het station van Sorrento neemt de Sita Bus (Blauw of groene lijn) naar Positano / Amalfi. Eenmaal in Positano uitstappen bij CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, op dezelfde bushalte te wachten op de bus van Positano naar Montepertuso (op slechts 10 minuten rijden), kunt u het kaartje kopen aan boord. Eenmaal in Montepertuso stap na de Piazza Cappella halte in de Via Tagliata (vraag de chauffeur), een paar meter verder vindt u een wit huis met een blauwe poort, stoppen daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.

Dienstregeling bij Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Tel +39 081.7896111 - 848.888.777VAN ROME

Vanuit Rome Central Statione (Roma Termini) neemt u de trein naar het Centraal Station van Napels en vervolgens de Circumvesuviana naar Sorrento. Eenmaal in het station van Sorrento neemt de Sita Bus (Blauw of groene lijn) naar Positano / Amalfi. Eenmaal in Positano uitstappen bij CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, op dezelfde bushalte te wachten op de bus van Positano naar Montepertuso (op slechts 10 minuten rijden), kunt u het kaartje kopen aan boord. Eenmaal in Montepertuso stap na de Piazza Cappella halte in de Via Tagliata (vraag de chauffeur), een paar meter verder vindt u een wit huis met een blauwe poort, stoppen daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.

Dienstregeling bij Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Tel +39 081.7896111 - 848.888.777


Van Salerno

Vanaf het Centraal Station Salerno neemt de Sita Bus (Blauw of groene lijn) naar Amalfi, stap dan over op een andere Sita Bus (Blauw of groene lijn) naar Positano. Eenmaal in Positano uitstappen (CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE), bij dezelfde bushalte te wachten op de bus van Positano naar Montepertuso (op slechts 10 minuten rijden), kunt u het kaartje kopen aan boord. Eenmaal in Montepertuso stap na de Piazza Cappella halte in de Via Tagliata (vraag de chauffeur), een paar meter verder vindt u een wit huis met een blauwe poort, stoppen daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.

SALERNO Stazione FS Piazza Vittorio Veneto Tel +39 089.255.005Met het vliegtuig

VAN NAPELS

Vanaf de luchthaven 'Capodichino' International neemt de bus (CURRERI) naar Sorrento. Eenmaal in het station van Sorrento neemt de Sita Bus (Blauw of groene lijn) naar Positano / Amalfi. Eenmaal in Positano uitstappen bij CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, op dezelfde bushalte te wachten op de bus van Positano naar Montepertuso (op slechts 10 minuten rijden), kunt u het kaartje kopen aan boord. Eenmaal in Montepertuso stap na de Piazza Cappella halte in de Via Tagliata (vraag de chauffeur), een paar meter verder vindt u een wit huis met een blauwe poort, stoppen daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.


VAN ROME

Vanaf de luchthaven 'Leonardo da Vinci', neem de trein naar Rome Termini station en ga verder naar het centraal station van Napels. Vanaf het Centraal Station neemt u de Circumvesuviana naar Sorrento. Eenmaal in het station van Sorrento neemt de Sita Bus (Blauw of groene lijn) naar Positano / Amalfi. Eenmaal in Positano uitstappen bij CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, op dezelfde bushalte te wachten op de bus van Positano naar Montepertuso (op slechts 10 minuten rijden), kunt u het ticket te kopen aan boord. Eenmaal in Montepertuso stap na de Piazza Cappella halte in de Via Tagliata (vraag de chauffeur), een paar meter verder vindt u een wit huis met een blauwe poort, stoppen daar en bel Melania die zal komen en u te ontmoeten.