X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar B&B Floralia

Via Borgo S.Lorenzo 9, Florence, Italië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 99%Plaats
  • 99%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u met de auto komt, moet u de aanwijzingen volgen voor het centrum van de stad en vervolgens uw auto op een openbare parkeerplaats in de buurt van het station van Santa Maria Novella. Je neemt de Via Panzani; dan is deze straat naamswijziging in Via Cerretani, ga je op, en je komt op de Piazza Duomo; linksaf en dit is Borgo San Lorenzo; ga je naar de nummer negen zwarte en bel die heet B & B FLORALIA - Talini.

Als je met de trein komt u het verlaten van het station van Santa Maria Novella en u neemt de Via Panzani; dan is deze straat naamswijziging in Via Cerretani, ga je op, en je komt op de Piazza Duomo linksaf en dit is Borgo San Lorenzo; ga je naar de nummer negen zwarte en bel die heet B & B FLORALIA - Talini.

Als u met het vliegtuig is er een bus die u van de luchthaven naar het station van Santa Maria Novella. Bij uw aankomst in het station van Santa Maria Novella u Via Panzani; dan is deze straat naamswijziging in Via Cerretani, ga je op, en je komt op de Piazza Duomo linksaf en dit is Borgo San Lorenzo; ga je naar de nummer negen zwarte en bel die heet B & B FLORALIA - Talini.

Met de bus komt u op het station van Santa Maria Novella en u neemt de Via Panzani; dan is deze straat naamswijziging in Via Cerretani, ga je op, en je komt op de Piazza Duomo linksaf en dit is Borgo San Lorenzo; ga je naar de nummer negen zwarte en bel die heet B & B FLORALIA - Talini.