X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar B&B Eleven Star Rome

Via G.L. Passalacqua 26/a, Rome, Italië

Kaart & Route


70%Klassement

  • 68%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 66%Plaats
  • 77%Personeel
  • 66%Sfeer
  • 69%Properheid
  • 67%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf station Termini:

Neem de metro A lijn voor 2 haltes en stap uit bij 'Manzoni'. Vanaf hier is het ongeveer 500 meter lopen naar de B & B. Neem de 'Via San Quintilio' exit en loop de weg tot u 'Via Statilia' bereiken. Volg deze weg en neem de vierde straat links, dat is 'Via Passalacqua', waar we zijn gevestigd. U kunt ook direct lopen van station Termini zo u wilt, het is iets minder dan een mijl, of u kunt de bus nemen (routes 105 en 150) of de tram (lijn 5 of 14) en stap uit bij Porta Maggiore, een wandeling langs ' Via Statilia 'en neem de eerste straat rechts in' Via Passalacqua '.

Vanaf de luchthaven Fiumicino:

Ga naar het FS station in de terminal 'Leonardo Da Vinci' en neem de trein "Leonardo Express 'naar het treinstation Termini (vertrekt elke 30 minuten vanaf 06:36 en 23:36 en kost 14 euro). Er is slechts een halte. Volg dan de 'Vanaf het Termini treinstation' richtingen.

Vanaf de luchthaven Ciampino:

U kunt de Terravision shuttle bus vanaf de luchthaven die zet je af bij de Via Marsala (naast het treinstation Termini). Daarna volg je de hierboven genoemde voor Termini instructies.

Met de auto:
Van de GRA, GRA (de belangrijkste ringweg van Rome), neemt u de afslag 'Tangenziale Est' en aan het einde van de rondweg rechtsaf 'Scalo S. Lorenzo'. Blijf rechtdoor rijden tot voorbij de bogen van de oude Latijnse Muur en neem dan de derde straat rechts. Verder langs 'Via Statilia' en de eerste straat rechts is 'Via Passalacqua'.