X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar B&B Castelvecchio

Vicolo Volto San Luca, 18, Verona, Italië

Kaart & Route


92%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 95%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Met het vliegtuig:
Vanaf Valerio Catullo luchthaven neemt 'Aerobus shuttle' (6 € per persoon) welke luchthaven Verona verbindt met het centraal station, Verona Porta Nuova. Daar aangekomen volgt u de onderstaande aanwijzingen.
Met de trein:
Stap uit bij Verona centraal station Verona Porta Nuova.

Met de bus:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova vangen de lokale bus n ° 11 - 12 - 13 vanaf "MARCIAPIEDE A" (bus stand "A") (1,50 €). Stap uit bij de derde halte in het centrale plein Piazza bra "P.ZZA BRA FR. MUNICIPIO ", ga terug naar de grote bogen met de klok op, rijdt onder hen en bewaar ze op je rug. Ga rechtdoor, na Mc Donald (aan uw rechterhand) ziet u een kleine kleine boog te zien, dat is Vicolo Volto san luca. . Doorheen en dan rechtdoor; aan uw rechterzijde de ORANGE gebouw is op n ° 18 opzoeken de bel label - BB Re Lear - en de ring. Wees voorzichtig! De bussen nummer 11 - 12 - 13 geworden 90-92 - 98-510 in de zomer, na 08:00, op zon-en feestdagen. Ze lopen nog steeds uit dezelfde bushaltes.
Met de taxi:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova kost het ongeveer 10 € in dag-maal anders 15 € 's nachts, zondag en feestdagen. Vanaf het vliegveld van de Verona kost het ongeveer 22 € in dag-maal anders over 25 € nacht tijd zon-en feestdagen. Bij aankomst na 18.30 uur, op zaterdag en zondag, kijk naar Pick up service, of e-mail me voor het op castelvecchiobb@libero.it.
Met de auto:
Neem de snelweg A4 en gaan uit naar Verona Sud afrit links en dalen in onderdoorgang richting het stadscentrum. Ga rechtdoor voor ongeveer 4 km. Net voor een grote historische poort met een klok op, linksaf en volg de straat. Op het kruispunt linksaf en parkeer uw auto in de kleine parkeerplaats (openbaar) of langs de weg.
Te voet:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova houden rechts en ga door tot je een grote historische poort. ga dan in de straat achter een grote historische poort: Corso Porta Nuova. Loop langs Corso Porta Nuova en bij het derde stoplicht voor het einde van de straat, voor de grote bogen met de klok op en net voor Mc Donald, op de hoek met Saccardi ELETTRORADIO linksaf en ga door de kleine kleine boog in Vicolo Volto San Luca, rechtdoor en aan uw rechterhand de ORANGE gebouw n ° 18, kijk omhoog de bel label - BB Castelvecchio - en de ring.