X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar B&B Ai Leoni

Via XX Settembre n� 7, Verona, Italië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 99%Personeel
  • 99%Sfeer
  • 99%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Met het vliegtuig:
Vanaf de luchthaven Valerio Catullo neem de Aerobus shuttle die de luchthaven verbindt met het centraal station van Verona, Verona Porta Nuova. Als je hier aankomt, volg dan de onderstaande instructies.
Met de trein:
Stap uit bij Verona centraal station Verona Porta Nuova.
Met de bus:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova vangen de lokale AMT bus n 11 - 12 - 13 vanaf de MARCIAPIEDI A (bus stand Een blauw-) Stap uit bij de 8 bushalte aan het begin van de Via XX. Settembre.
Met de taxi:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova kost het ongeveer 7 of 10 's nachts en feestdagen.
Met de auto:
Neem de snelweg A4 en neem de afslag Verona Sud afslag, linksaf en ga de tunnel in de richting van het centrum. Rijd Corso Porta Nuova in Piazza Br, rechtsaf rechtdoor naar de Via Pallone, steek Ponte Aleardi en sla linksaf de Lungadige Porta Vittoria tot de laatste stoplicht gaat u rechtsaf de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre tot n 7 of slaat u rechtsaf de Via Dell Artigliere en parkeer aan het einde van de Via DellUniversit in de Passalacqua parkeergarage.
Te voet:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova verder langs de Corso Porta Nuova, steek Piazza Br, naar beneden gaan Vicolo Borella, ga naar beneden Via Leoncino dan rechtsaf de Via Leoni en steek Ponte Navi, liep de Via San Paolo en dan de Via XX Settembre n 7 op uw linkerkant, kijken naar de bel label BB Ai Leoni en de ring.

Besteed aandacht aan twee eenvoudige maar belangrijke dingen!

1) De nummers van de bussen 11 - 12 - 13 kracht 90 - 92 - 98 na 19:30, op zondag en feestdagen. Ze lopen nog steeds uit dezelfde bus staan.
2) De straatnamen algemeen geschreven aan de zijkanten van het gebouw aan het begin en aan het einde van elke straat. Kijk omhoog de muren!