X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Athenstyle

Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens, Athene, Griekenland

Kaart & Route


92%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 96%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vervoer vanaf het vliegveld of de haven van Pireaus naar AthenStyle kan niet simpeler:

- vanaf het vliegveld kunt u een directe metrolijn pakken (blauwe lijn) naar Monastiraki. De reis duurt ongeveer 40 minuten.

- vanaf de haven van Piraeus kunt u de groene lijn direct naar Monastiraki pakken. De reis duurt ongeveer 20 minuten.

Bij aankomst, neem de uitgang naar het Monastiraki plein. Eenmaal op het plein gaat u met rug naar het Acropolis staan: daar ziet de u de ijssalon ‘Mattonella’. Steek de straat Ermou over en sla linksaf, wij zitten in de 2e straat aan uw rechterhand: Aghias Theklas, nummer 10 – het groen/gele gebouw is niet te missen!
Met de bus: Als je ‘s avonds laat aankomt vanaf het vliegveld, neem de bus naar Syntagma plein (het duurt ongeveer 30 minuten ‘s nachts) en loop door Mitropoleosstraat richting Monastriraki plein. Je weet dat je op de goed plek bent als je het lekkere eten ruikt als je tussen de Gyros restaurants loopt. Eenmaal op het plein gaat u met rug naar het Acropolis staan: daar ziet de u de ijssalon ‘Mattonella’. Steek de straat Ermou over en sla linksaf, wij zitten in de 2e straat aan uw rechterhand: Aghias Theklas, nummer 10 – het groen/gele gebouw is niet te missen!