X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Athenstyle

Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens, Athene, Griekenland

Kaart & Route


81%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 80%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Kennismaking met AthenStyle van ofwel de luchthaven of haven van Piraeus kan niet eenvoudiger:

- Van de luchthaven van de vangst van de nieuwe metro (blauwe lijn) rechtstreeks naar Monastiraki - geen wijzigingen nodig! Het duurt ongeveer 40 minuten.

- De haven van Piraeus vangen de groene lijn rechtstreeks naar Monastiraki - geen wijzigingen nodig! Het duurt ongeveer 20 minuten.

Bij aankomst neemt u de afslag op Monastiraki plein, als je eenmaal in het vierkant draai je terug naar de heuvel van de Akropolis: je zult een ijssalon genaamd 'Mattonella' te zien. Steek Ermou straat en lopen naar beneden langs Ermou St voor slechts een paar meter zijn we op de tweede kleine straat rechts: Agias Theklas, op nummer 10 - u zult de gele en groene gebouw niet missen (ongeveer 20 stappen!)!

Met de bus: als je aankomt laat in de nacht op de luchthaven, neem de bus naar het Syntagma-plein (het duurt 30 minuten 's nachts en rijdt 24 uur per dag) en loop langs Mitropoleos Street (10 minuten) naar Monastiraki Plein. Je zult weten dat je er bent wanneer je ruikt lekker eten en wandelen tussen de Gyros (Griekse kebab!) Restaurants. Als je eenmaal in het vierkant draai je terug naar de Acropolis Hill: je zult een ijssalon genaamd 'Mattonella' te zien. Steek Ermoustraat en lopen naar beneden langs Ermou St voor slechts een paar meter zijn we op de tweede kleine straat rechts: Agias Theklas, op nummer 10 - u zult de gele en groene gebouw niet missen (ongeveer 20 stappen!)!