Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
7.7
zeer goed 62 Beoordelingen
  • Waarde voor uw geld 6.7
  • Beveiliging 7.3
  • Plaats 10.0
  • Personeel 8.0
  • Sfeer 7.3
  • Properheid 8.0
  • Faciliteiten 6.7
RESERVEER NU
7.7
zeer goed 62 Beoordelingen
  • Waarde voor uw geld 6.7
  • Beveiliging 7.3
  • Plaats 10.0
  • Personeel 8.0
  • Sfeer 7.3
  • Properheid 8.0
  • Faciliteiten 6.7
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
77% 62
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Beschikbare Kamers

De volgende beoordelingen zijn ingezonden door klanten die geboekt hebben in de laatste 12 maanden. De recensies en rankings in de rankingbox zijn gebaseerd op alle feedback en zijn de meningen van de klanten die een recensie ingediend hebben en zijn in geen geval de beoordeling van Hostelworld.com. Op deze manier krijgt u een recente ranking van de kwaliteit van het hostel.
Lees onze recensiesrichtlijnen

  • Tonen:
  • Sorteren Op:
28 dec 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Waarde voor uw geld
    • 6.0Beveiliging
    • 10.0Plaats
    • 8.0Faciliteiten
    • 10.0Personeel
    • 10.0Sfeer
    • 10.0Properheid
10 okt 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Waarde voor uw geld
    • 6.0Beveiliging
    • 10.0Plaats
    • 2.0Faciliteiten
    • 4.0Personeel
    • 2.0Sfeer
    • 4.0Properheid
Bekijk antwoord accommodatie

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

2 sep 2015
10.0

2 nuits passée dans cet hotel. accueil irreprochable. conseillée pour les visites. La responsable est à l'écoute. conseille de super bon restaurants dont un tout proche avec une très bonne moussaka. chambre propre avec petite terrasse. Frigo pratique. sachet de thé, café et biscotte à disposition. clim. juste un probleme de douche mais pas grave.

    • 10.0Waarde voor uw geld
    • 10.0Beveiliging
    • 10.0Plaats
    • 10.0Faciliteiten
    • 10.0Personeel
    • 10.0Sfeer
    • 10.0Properheid
Bekijk antwoord accommodatie

Merci pour vos commentaires positifs. Il est important pour nous que nos invités d'écrire la vérité et il est également très important que nous mentionnons ceux qui les offrent vraiment. Nous sommes honorés par votre gentillesse et votre commentaire. Nous serons heureux de vous servir la prochaine fois.

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om elke maand de beste hostelaanbiedingen en nieuws te ontvangen. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde beëindigen.