Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Astor Victoria

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.2
 • Beveiliging 8.8
 • Plaats 9.0
 • Personeel 8.6
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 7.7
 • Faciliteiten 7.8

Plaats

71 Belgrave Road, Victoria

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Het dichtstbijzijnde metrostation is Pimlico. Waren een zeer korte wandeling vanaf daar. Waren een paar minuten lopen van Victoria trein- en busstations.

Als youre aankomst op Victoria Station met de trein of bus is het makkelijker om gewoon lopen naar het hostel vanaf daar, maar als youre vanuit elders in Londen met de metro / metro zeker uitstappen bij Pimlico Station.

Van metrostation Pimlico:
Zoals u verlaat het station neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit wordt dan Belgrave Rd en het hostel is op nummer 71, twee blokken naar beneden op de rechterzijde.

Vanaf Victoria Tube en het treinstation:
Van Victoria Station slaat u linksaf Buckingham Palace Rd en dan linksaf wanneer je Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd wordt uiteindelijk Belgrave Rd na Eccleston Sq en dan Warwick Sq; het hostel is op nummer 71, ongeveer vier blokken naar beneden aan de linkerkant.

Van Victoria Coach Station:
Sla linksaf naar Buckingham Palace Rd en dan rechtsaf wanneer je Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd wordt uiteindelijk Belgrave Rd na Eccleston Sq en dan Warwick Sq; het hostel is op nummer 71, ongeveer vier blokken naar beneden aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Met de metro / metro: Neem de Piccadilly Line (donkerblauw) naar Green Park Station en vervolgens over te dragen aan de zuidelijke Victoria Line (lichtblauw) naar Pimlico Station. Zoals u Pimlico station verlaat, neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit wordt dan Belgrave Rd en het hostel is op nummer 71, twee blokken naar beneden op de rechterzijde.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Per trein: Neem de Gatwick Express trein naar Victoria Station. Binnen in de centrale hal van het station en neem de roltrappen naar de Victoria Place Shopping Centre. Loop door het winkelcentrum en je komt uit op Eccleston Bridge Rd. Sla linksaf en Eccleston Bridge Rd wordt dan Belgrave Rd (na een paar veranderingen naam); het hostel is op nummer 71, ongeveer vier blokken naar beneden aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Stansted:
Met de bus: Neem een ​​National Express of Terravision bus naar Victoria Coach Station. Vanaf het station linksaf Buckingham Palace Rd en dan rechtsaf wanneer je Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd wordt Belgrave Rd (na een paar veranderingen naam); het hostel is op nummer 71, ongeveer vier blokken naar beneden aan de linkerkant.
Per trein: Neem de Stansted Express trein naar Liverpool Street Station. Vanaf daar over te dragen aan de metro en de Circle Line (geel) naar Victoria waar je weer overdragen aan de zuidelijke Victoria Line (lichtblauw) en stap uit bij de volgende halte, Pimlico. Zoals u Pimlico station verlaat, neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit wordt dan Belgrave Rd en het hostel is op nummer 71, twee blokken naar beneden op de rechterzijde.

Vanaf Luton Airport:
Met de bus: Neem de Groene Lijn Bus # 737 naar Victoria Coach Station. Vanaf het station linksaf Buckingham Palace Rd. en sla rechtsaf wanneer u Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd wordt Belgrave Road; het hostel is ongeveer vier blokken naar beneden aan de linkerkant.
Per trein: Neem de gratis pendelbus naar Luton Airport Parkway treinstation. Vanaf daar de Luton Express naar Paddington Station en vervolgens transfer naar de Underground. Neem de Bakerloo lijn in zuidelijke richting naar Oxford Circus en over te dragen aan de zuidelijke Victoria lijn en stap uit bij Pimlico Station. Zoals u Pimlico station verlaat, neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit wordt dan Belgrave Rd en het hostel is op nummer 71, twee blokken naar beneden op de rechterzijde.

Vanaf Waterloo Station:
Met de metro / metro: Neem de zuidelijke richting Northern Line (zwart) naar Stockwell en daar overstappen op de Victoria Line (lichtblauw) in noordelijke richting. Stap uit bij Pimlico Station en als youre het verlaten van de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit wordt dan Belgrave Rd en het hostel is op nummer 71, twee blokken naar beneden op de rechterzijde.
 • Waarde voor uw geld 8.2
 • Beveiliging 8.8
 • Plaats 9.0
 • Personeel 8.6
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 7.7
 • Faciliteiten 7.8
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.