X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Astor Victoria

71 Belgrave Road, Victoria, Londen, Engeland

Kaart & Route


84%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 90%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Het dichtstbijzijnde metrostation is Pimlico. Waren een zeer korte wandeling vanaf daar. Waren een paar minuten lopen van het Victoria trein-en busstations.

Als youre aankomst in Victoria Station met de trein of bus is het makkelijker om gewoon te voet naar het hostel van daar, maar als youre vanuit elders in Londen met de metro / Buis zeker uitstappen bij Pimlico Station.

Vanaf metrostation Pimlico:
Zoals u verlaat het station neemt u de afslag die zegt 'uitweg Rampayne Street'. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit zal dan worden Belgrave Rd en het hostel is op # 71, twee blokken naar beneden op de rechterkant.

Van Victoria metro-en treinstation:
Vanaf Victoria Station linksaf Buckingham Palace Road en dan linksaf wanneer u Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd uiteindelijk wordt Belgrave Rd na Eccleston Sq en vervolgens Warwick Sq, het hostel is op nummer 71, ongeveer vier straten verderop aan de linkerkant.

Van Victoria Coach Station:
Sla linksaf naar Buckingham Palace Rd en dan rechtsaf wanneer u Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd uiteindelijk wordt Belgrave Rd na Eccleston Sq en vervolgens Warwick Sq, het hostel is op nummer 71, ongeveer vier straten verderop aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Met de metro / metro: Neem de Piccadilly Line (donkerblauw) naar Green Park Station en vervolgens transfer naar de zuidelijke richting Victoria Line (lichtblauw) naar Pimlico Station. Zoals u Pimlico station verlaat, neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit zal dan worden Belgrave Rd en het hostel is op # 71, twee blokken naar beneden op de rechterkant.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Met de trein: Neem de Gatwick Express trein naar Victoria Station. Binnen in de centrale hal van het station en neem de roltrappen naar de Victoria Place Shopping Centre. Loop door het winkelcentrum en je komt uit op Eccleston Bridge Rd. Sla linksaf en Eccleston Bridge Rd wordt dan Belgrave Rd (na een paar veranderingen naam), het hostel is op nummer 71, ongeveer vier straten verderop aan de linkerkant.

Vanaf vliegveld Stansted:
Met de bus: Neem een ​​National Express of Terravision bus naar Victoria Coach Station. Vanaf het station slaat u linksaf Buckingham Palace Rd en dan rechtsaf wanneer u Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd wordt Belgrave Rd (na een paar veranderingen naam), het hostel is op nummer 71, ongeveer vier straten verderop aan de linkerkant.
Met de trein: Neem de Stansted Express trein naar Liverpool Street Station. Van daar over te dragen aan de metro en neemt u de Circle Line (geel) naar Victoria waar je weer over te dragen aan de zuidelijke richting Victoria Line (lichtblauw) en stap uit bij de volgende halte, Pimlico. Zoals u Pimlico station verlaat, neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit zal dan worden Belgrave Rd en het hostel is op # 71, twee blokken naar beneden op de rechterkant.

Vanaf Luton Airport:
Met de bus: Neem de Groene Lijn bus # 737 naar Victoria Coach Station. Vanaf het station slaat u linksaf Buckingham Palace Rd. en sla rechtsaf wanneer u Eccleston Bridge Rd bereiken. Eccleston Bridge Rd wordt Belgrave Road, het hostel is ongeveer vier blokken naar beneden op de linkerkant.
Met de trein: Neem de gratis pendelbus naar Luton Airport Parkway treinstation. Vanaf daar de Luton Express naar Paddington Station en vervolgens transfer naar de Underground. Neem de Bakerloo lijn in zuidelijke richting naar Oxford Circus en over te dragen aan de zuidelijke Victoria Line en stap uit bij Pimlico Station. Zoals u Pimlico station verlaat, neemt u de afslag die 'uitweg Rampayne Street' zegt. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit zal dan worden Belgrave Rd en het hostel is op # 71, twee blokken naar beneden op de rechterkant.

Vanaf Waterloo Station:
Met de metro / metro: Neem de zuidelijke richting Northern Line (zwart) naar Stockwell en daar overstappen op de Victoria Line (lichtblauw) in noordelijke richting. Stap uit bij Pimlico Station en als youre het verlaten van de afslag die zegt 'uitweg Rampayne Street'. Loop naar de kerk voor u en sla rechtsaf naar St Georges Sq. Dit zal dan worden Belgrave Rd en het hostel is op # 71, twee blokken naar beneden op de rechterkant.