X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, Londen, Engeland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 96%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf vliegveld Heathrow met de metro (Tube / Metro):
Neem de Piccadilly Line (donkerblauw) naar Earls Court Station en daar overstappen op de noordelijke District Line (donkergroen) via Edgware Road naar Bayswater Station. Vanaf Bayswater Station, sla rechtsaf en loop naar de top van Queensway, dan linksaf en de tweede straat links na Queensway is Queensborough Terrace.

Vanaf vliegveld Heathrow door A2 Airbus:
Neem de A2 Airbus van Heathrow en uitstappen bij Queensway in Bayswater. Loop in oostelijke richting Bayswater Road; Queensborough Terrace is de tweede straat links na Queensway.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de Gatwick Express trein naar Victoria Station. Ga verder met de metro systeem westwaartse Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf station Bayswater sla rechtsaf en loop naar de top van Queensway, dan linksaf en de tweede straat links na Queensway is Queensborough Terrace.

Van Waterloo Station:
Neem de westelijke Jubilee Line (zilver) aan Bond Street en ga naar de westelijke Central Line (rood) en blijven station Queensway. Van Queensway loop in oostelijke richting Bayswater Road en de tweede straat links is Queensborough Terrace.

Vanaf Victoria Station:
Neem de westwaartse Circle Line (geel) naar Bayswater Station. Vanaf het station gaat u rechtsaf en loop naar de top van Queensway, dan linksaf en de tweede straat links na Queensway is Queensborough Terrace.