X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Astor Hyde Park

191 Queensgate, South Kensington, Londen, Engeland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 92%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Astor Hyde Park Hostel
191 Queens Gate
SW7 5EU

Van Gloucester Road Station:
Sla linksaf het station uit. Sla rechtsaf bij de verkeerslichten rechtsaf de Cromwell Road. Ga door totdat je bij de volgende verkeerslichten en sla linksaf up Queens Gate. Het hostel ligt aan de rechterkant ongeveer 200 meter van het einde van de straat. (Let op Piccadilly Line is gesloten in Gloucester weg tot half december, zal cirkel en district lijnen als normaal te bedienen).

Van Kensington Station Zuid:
Neem de rechterhand afslag uit het station. Sla rechtsaf naar Cromwell Place. Aan het einde van de weg linksaf Cromwell Road. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf Queens poort, Het hostel ligt aan de rechterkant ongeveer 200 meter van het einde van de straat.

Vanaf vliegveld Heathrow:
Neem de Piccadilly Line naar Londen en stap uit bij station Gloucester Road. Vervolgens volgt u de instructies hierboven om ons hostel te krijgen.

Vanaf vliegveld Gatwick:
Neem de Gatwick Express (of vergelijkbare treinen) naar London Victoria Station. Vanaf daar neemt u de Circle of District Line, in westelijke richting tot aan South Kensington station en dan gewoon volg de instructies hierboven om de Astor Hyde Park.

Vanaf vliegveld Stansted:
Neem de Stansted Express naar Liverpool Street. Vanuit hun neem de Circle Line naar Gloucester Road station. Neem dan een kijkje op onze bovenstaande aanwijzingen om u naar ons hostel.

Je kan ook een bus nemen vanaf Stansted (wanneer alle treinen zijn gegaan), die u zal nemen naar Victoria Coach Station. Van daar, steek de weg naar de metro en neem de Circle Line naar Gloucester Road station.

Als u echter genomen de bus vanaf Stansted omdat er geen meer ondergrondse dienst, neem dan de N52 nachtbus van Victoria Station en vertel de buschauffeur die je gaat Queens Gate hel laten weten wanneer je krijgt daar. Theyre erg mooi als dat! De stop is de Royal Albert Hall en het is net om de hoek van het hostel.