X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ashoka Hostel

A Blk. Flr. 13, A4 Chung King Mansion, 36 - 44 Nat,Tsimshatsui, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


79%Klassement

  • 78%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 81%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Reizigers hebben de keuze van het nemen, de Citybus A21 Route, de taxi of de MTR Airport Express naar ons hostel te bereiken vanaf het vliegveld.

Airport Bus:
Bus naar de luchthaven is de meest populaire methode om Chungking Mansions. De Airbus Station is gelegen nabij Hall B op de aankomsthal niveau (niveau 5) van Hong Kong International Airport. Vind de bus staan ​​voor A21 Airport Hung Hom KCR-station Route. U krijgt een kaart van de terminal te zien. Er is meestal een line-up van ongeveer 10. De bus vertrekt ongeveer elke 10-15 minuten. Een tarief is HK $ 33. Als je op de bus, moet u eerst uw bagage veilig te vinden dan een sit op het lagere niveau. In 30-40 minuten (afhankelijk van het verkeer) bereikt u de bushalte No.14 - Midden Road, Nathan Road. (1 zijnde de luchthaven).

Zodra je uit de bus, de rug weg, en loop ongeveer zo'n 50M, Het duurt ongeveer 30 seconden te voet. kunt u de ingang Chungking Mansions voorzijde aan uw rechterhand. U ziet het grote tv-scherm te plakken zien op de muur van Chungking Mansions. Wanneer u ervoor dat u bij Chungking Mansions, wandeling in de Blok A (net dicht bij de hoofdingang Chungking Mansions zijn). U kunt twee lift te zien, neemt u de rechter zijde een (halte oneven nummers verdieping), druk op de knop de 13e verdieping, wanneer u uit, rechtsaf, kunt u onze Ashoka Gast Board zien.

Taxi:
Vanaf de luchthaven kunt u in ons pension direct te krijgen. Het is de snelste en de meest betrouwbare methode. Het duurt ongeveer 30-40 minuten. U wordt verwacht te betalen over HK $ 250-260 voor de reis.

Taxichauffeur kan niet precies weet waar Chungking Mansions is. Zelfs als ze dat doen, kunnen zij niet gehoord hebben van zijn naam in het Engels. Als nuttig om te laten zien de kaart of Chinese woord zal zijn. Er is geen taxi, enige reguliere taxi's. Gelieve de vangst van de rood gekleurde, want andere kleuren gaan niet naar het Kowloon gebied. Zodra je uit de taxi, maar vind de grote tv-scherm te plakken op de muur, die alleen de Chungking Mansions. Het moet in je gezicht wanneer je uit de taxi.

Airport Express (AEL) / Railway:
Voor passagiers die een balans tussen comfort en economische wil, de Airport Express Railway is de definitieve keuze. Airport Express kan gemakkelijk worden gezien in de aankomsthal. U vindt ticketing machine op zijwanden. Koop uw ticket voor de Kowloon stop. Stap uit bij station Kowloon. Dit zal 20 minuten duren. Het tarief is HK $ 90. Na 20 minuten van de rit, komt u bij het station Kowloon. Richt je zelf naar A Verlaat en hop op naar een taxi Het duurt ongeveer 5 minuten naar Chungking Mansions. U wordt verwacht om ongeveer HK $ 20 betalen voor deze korte reis, of u kunt shuttlebus K5 nemen naar het Holiday Inn hotel. Stap uit bij Holiday Inn Golden Mile (Hotel). lopen naar de Nathan Road kant, en draai aan de linkerkant lopen meer 50 stappen, zult u het grote tv-scherm te plakken op de muur, dat alleen de Chungking Mansions.

Trein uit Beijing, Shanghai of Guangzhou:
Als u de non-stop trein van Beijing, Shanghai of Guangzhou nemen, zal uw trein stopt bij het Kowloon Hung Hom Station. Wanneer je uit de trein, een ticket kopen naar het station - East Tsim Sha Tsui. Het kostte HKD $ 3,5 een persoon, en neem 2 minuten. Wanneer u aankomst het Oosten Tsim Sha Tsui station, uitstappen van K gate - Middle Road. Na komt uit loopt naar Nathan Road richting, lopen naar de kruising rechts extentie, 100m lopen, uiteraard Chungking Mansions hoofdingang, Het duurt ongeveer 2 minuten lopen.

Stad Vervoer:
MTR (Mass Transit Railway): Dit is het meest populaire stad vervoer voor buitenlandse tour lijst.
Het duurt ongeveer 30 seconden lopen van E poort van Tsim Sha Tsui Station.
U ziet het grote tv-scherm te plakken op de muur, dat alleen de Chungking Mansions. Het moet in je gezicht wanneer je uit de E poort.
Wanneer je aankomt op de Hong Kong International Airport, voordat u uw bagage te verzamelen, er zijn veel gratis telefoon die u kunt gebruiken, neem dan onmiddellijk contact met ons, zullen wij u direct de makkelijkste manier om ons pension te komen.