X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ashoka Hostel

A Blk. Flr. 13, A4 Chung King Mansion, 36 - 44 Nat,Tsimshatsui, Hong Kong, Hong Kong

Kaart & Route


63%Klassement

  • 58%Waarde voor uw geld
  • 62%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 70%Personeel
  • 48%Sfeer
  • 62%Properheid
  • 57%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Reizigers hebben de keuze uit nemen, de Citybus A21 Route, de taxi of de MTR Airport Express naar ons hostel te bereiken vanaf het vliegveld.

Airport Bus:
Bus naar de luchthaven is de meest populaire methode om Chungking Mansions te krijgen. De Airbus Station is gelegen nabij Hall B op de aankomsthal niveau (niveau 5) van Hong Kong International Airport. Vind de bus staan ​​voor A21 Airport Hung Hom KCR-station Route. U krijgt een kaart van de terminal te zien. Er is meestal een line-up van ongeveer 10. De bus vertrekt ongeveer om de 10-15 minuten. Een tarief is HK $ 33. Als je op de bus, moet u eerst uw bagage veilig te vinden dan een sit op het lagere niveau. In 30-40 minuten (afhankelijk van het verkeer) komt u bij de Bus Stop No.14 - Midden Road, Nathan Road. (1e zijnde de luchthaven).

Zodra je uit de bus, de rug weg, en loop ongeveer zo'n 50M, Het duurt ongeveer 30 seconden te voet. kunt u de voordeur Chungking Mansions op uw rechterhand. U ziet het grote tv-scherm te plakken zien op de muur van Chungking Mansions. Wanneer u ervoor dat u bij Chungking Mansions, wandeling in de Blok A (net dicht bij de Chungking Mansions voorste ingang). U kunt twee lift te zien, neemt u de rechter zijde een (halte oneven nummers verdieping), druk op de knop de 13e verdieping, wanneer u uit, sla rechtsaf, u kunt onze Ashoka Guest Board zien.

Taxi:
Vanaf de luchthaven, kunt u op onze Guest House direct te krijgen. Het is de snelste en meest betrouwbare methode. Het duurt ongeveer 30-40 minuten. U wordt verwacht te betalen over HK $ 250-260 voor de reis.

Taxichauffeur mag niet precies weten waar Chungking Mansions is. Zelfs als ze dat doen, kunnen zij niet hebben gehoord van zijn naam in het Engels. Als het nuttig om ze te laten zien op de kaart of Chinese woord zal zijn. Er is geen taxi, alleen gewone taxi's. Gelieve de vangst van de rood gekleurde, want andere kleuren gaan niet naar het Kowloon gebied. Zodra je uit de taxi, maar vind de grote tv-scherm te plakken op de muur, die alleen de Chungking Mansions. Het moet worden binnen uw gezicht wanneer je uit de taxi.

Airport Express (AEL) / Railway:
Voor passagiers die een balans tussen comfort en economische wil, de Airport Express Railway is de definitieve keuze. Airport Express kan gemakkelijk worden gespot in de aankomsthal. U vindt ticketing machine op zijwanden. Koop uw ticket voor de Kowloon stoppen. Stap uit bij station Kowloon. Dit zal 20 minuten duren. Het tarief is HK $ 90. Na 20 minuten van de rit, komt u bij het station Kowloon. Richt je zelf naar A Verlaat en hop op een taxi Het duurt ongeveer 5 minuten om Chungking Mansions te krijgen. Je verwacht dat je ongeveer HK $ 20 betalen voor deze korte trip, of u kunt shuttlebus K5 nemen om naar het Holiday Inn hotel. Stap uit bij Holiday Inn Golden Mile (Hotel). lopen naar de Nathan Road kant, en draai aan de linkerkant lopen meer 50 stappen, zult u het grote tv-scherm te plakken op de muur, die alleen de Chungking Mansions.

Trein van Beijing, Shanghai of Guangzhou:
Als u de non-stop trein van Beijing, Shanghai en Guangzhou te nemen, zal je trein stopt bij het Kowloon Hung Hom Station. Wanneer je uit de trein, koop het ticket naar het station - East Tsim Sha Tsui. Het kostte HKD $ 3,5 één persoon, en neem 2 minuten. Wanneer u bij aankomst het Oosten Tsim Sha Tsui station, stapt uit van K gate - Middle Road. Na komt uit loopt naar Nathan Road richting lopen naar de kruising rechtsaf extentie, 100m lopen, uiteraard Chungking Mansions hoofdingang, Het duurt ongeveer 2 minuten te voet.

Stad Vervoer:
MTR (Mass Transit Railway): Dit is de meest populaire stad vervoer voor buitenlandse tour lijst.
Het duurt ongeveer 30 seconden te voet van E poort van Tsim Sha Tsui.
U ziet het grote tv-scherm te plakken op de muur, dat alleen de Chungking Mansions. Het moet worden binnen uw gezicht wanneer je uit de E poort.
Wanneer je aankomt op de Hong Kong International Airport, voordat u uw bagage te verzamelen, zijn er veel gratis telefoon die u kunt gebruiken, neem dan onmiddellijk contact met ons, zullen we direct je de makkelijkste manier om ons pension te komen.