X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo, Japan

Kaart & Route


91%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 98%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf Narita Airport:
Neem de Keisei Skyliner * trein naar Ueno station (de laatste halte) en transfer naar de Tokyo Metro Ginza metrolijn (ongeveer drie minuten lopen) en rijden die naar Tawaramachi station.

De Keisei Express (in plaats van de Skyliner) loopt ook naar Ueno en is een beetje goedkoper, maar een beetje langzamer.

Vanaf Haneda Airport:
Neem de monorail naar Tokyo station en transfer naar de JR-lijn en rijden die naar Ueno station. Transfer naar de Tokyo Metro Ginza metrolijn en ga naar Tawaramachi station.

Vanaf Tawaramachi station Tokyo Metro Ginza metro lijn-(ongeveer 5 min.): Neem afrit 3 van het metrostation en loop rechtdoor voor vijf blokken. Op de hoek van het vijfde blok is er een 24-uurs sushi winkel genaamd 'SUSHI-Ichiban' en een ander restaurant genaamd 'Gyu-Kaku' boven dat (je zal 'Seray Kebab' te zien op de tegenoverliggende hoek en 'Denny's' en de 'ROX' gebouw aan de overkant van de straat). Sla linksaf bij deze hoek (onderaan de kleine straat tussen de sushi restaurant en de kebab winkel) en maak dan een bocht naar rechts op het tweede blok (je zal een klein heiligdom op het eerste blok te zien). U vindt ons aan de linkerkant van de straat met een blauw-wit bord op het gebouw en net naast een parkeerplaats.

Vanaf ASAKUSA station Tokyo Metro Ginza metrolijn & Toei Asakusa lijn-(. 13-min lopen): Neem afrit 4 bis van het metrostation en loop direct naar de hoofdstraat (je zal een politie-doos en de grote lantaarn zien van Kaminarimon Gate overkant van de straat). Loop links onderaan deze hoofdstraat tot u bij een T-splitsing (u ziet een 'Family Mart supermarkt aan de overkant van de straat aan de voorkant van je). Steek over naar de Family Mart kant van de straat en loop rechts tot je een 24-uurs sushi winkel genaamd 'SUSHI-Ichiban' en nog een restaurant genaamd 'Gyu-Kaku' boven dat (je zal 'Seray Kebab' te zien op de andere hoek en 'Denny's' en de 'ROX' gebouw aan de overkant van de straat). Sla linksaf bij deze hoek (onderaan de kleine straat tussen de sushi restaurant en de kebab winkel) en maak dan een bocht naar rechts op het tweede blok (je zal een klein heiligdom op het eerste blok te zien). U vindt ons aan de linkerkant van de straat met een blauw-wit bord op het gebouw en net naast een parkeerplaats.