X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Art Space Hostel

Kolpachny side street 8, building 3, Moskou, Rusland

Kaart & Route


67%Klassement

  • 68%Waarde voor uw geld
  • 62%Beveiliging
  • 74%Plaats
  • 68%Personeel
  • 66%Sfeer
  • 68%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven Sheremetyevo:
Wij raden u aan de Aeroexpress trein vanaf het vliegveld naar het Belorusskiy station. Voer vervolgens metro station van de 'Belorusskaya "(groene lijn) en de trein nemen naar station' Teatralnaya '. Wissel naar 'Okhotny Ryad' (rode lijn) station en de trein nemen naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Vanaf de luchthaven Domodedovo:
Wij raden u aan de Aeroexpress trein vanaf het vliegveld naar het Paveletsky station. Voer vervolgens metro station van de 'Paveletskaya' (groene lijn) en de trein nemen naar station 'Teatralnaya'. Wissel naar 'Okhotny Ryad' (rode lijn) station en de trein nemen naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Vanaf de luchthaven Vnukovo:
Wij raden u aan de Aeroexpress trein vanaf het vliegveld naar het Kievsky station. Voer vervolgens het metrostation "Kievskaya" (donker blauwe lijn) en neem de trein naar station 'Arbatskaya'. Wissel naar 'Biblioteka Imeni Lenina' (rode lijn) station en de trein nemen naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Van Leningradsky, Yaroslawsky of Kazansky treinstations:
Voer de 'Komsomolskaya' (rode lijn) metro station en de trein nemen naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Van 'Chistye Prudy' (rode lijn) metrostation:
Neem de afslag naar links nadat u klim de roltrap en loop 700 meter naar beneden de Chistoprudny Boulevard. Op het kruispunt rechtsaf naar Pokrovka straat over en loop 100 meter. Sla linksaf naar Kolpacnny side-straat over en loop 250m tot aan de brandweerkazerne aan uw rechterhand. Voer de zwarte ijzeren poort aan de linkerkant van de brandweerkazerne. De twee verdiepingen grijze huis in de binnenplaats is ons hostel.

Vanuit 'Turgenevskaya' (oranje lijn) / 'Sretenskiy Bulvar' (licht groene lijn) metrostations:
Wissel naar station 'Chistye Prudy' volg de aanwijzingen hierboven.

Vanuit 'Kitai-Gorod' (oranje of paarse lijn) metrostations:
Kies de afslag met trappen, niet met roltrappen (het maakt niet uit welke van de twee platforms je aankomt op). Nadat u een afslag naar de ondergrondse passage te nemen rechtsaf en volg deze tot het einde. Loop 750m naar beneden Maroseyka Street (het zal Pokrovka Straat binnenkort). Sla rechtsaf naar Kolpacnny zijstraat (de vierde zijde-straat rechts op je weg) en loop 250m tot aan de brandweerkazerne aan uw rechterhand. Voer de zwarte ijzeren poort aan de linkerkant van de brandweerkazerne en ons bord 'Fabrika'. De twee verdiepingen grijze huis in de binnenplaats is ons hostel.