X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Art Space Hostel

Kolpachny side street 8, building 3, Moskou, Rusland

Kaart & Route


75%Klassement

  • 78%Waarde voor uw geld
  • 71%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 82%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 69%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven Sheremetyevo:
Wij raden u aan de AeroExpress trein van het vliegveld naar het Belorusskiy station. Voer vervolgens het metrostation 'Belorusskaya' (groene lijn) en de trein nemen naar station 'Teatralnaya'. Veranderen in 'Okhotny Ryad' (rode lijn) station en neem de trein naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Vanaf de luchthaven Domodedovo:
Wij raden u aan de AeroExpress trein van het vliegveld naar het Paveletsky station. Voer vervolgens het metrostation 'Paveletskaya' (groene lijn) en de trein nemen naar station 'Teatralnaya'. Veranderen in 'Okhotny Ryad' (rode lijn) station en neem de trein naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Vanaf de luchthaven Vnukovo:
Wij raden u aan de AeroExpress trein van het vliegveld naar het Kievsky station. Voer vervolgens het metrostation "Kievskaya '(donker blauwe lijn) en de trein nemen naar station' Arbatskaya '. Veranderen in 'Biblioteka Imeni Lenina' (rode lijn) station en neem de trein naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Van Leningradsky, Yaroslawsky of Kazansky treinstations:
Geef de 'Komsomolskaya' (rode lijn) metro station en neem de trein naar 'Chistye Prudy'. Volg dan de aanwijzingen hieronder.

Van 'Chistye Prudy' (rode lijn) metrostation:
Neem de afslag naar links na het overbrug je de roltrap en loop 700 meter naar beneden de Chistoprudny Boulevard. Op het kruispunt rechtsaf richting Pokrovka straat over en loop 100 meter. Sla linksaf naar Kolpacnny zijstraat en lopen 250m tot u de brandweerkazerne aan uw rechterhand te bereiken. Voer de zwarte ijzeren poort aan de linkerkant van de brandweerkazerne. De twee verdiepingen grijze huis op de binnenplaats is ons hostel.

Van 'Turgenevskaya' (oranje lijn) / 'Sretenskiy Bulvar' (lichtgroene lijn) metrostations:
Wissel naar station 'Chistye Prudy' dan boven volg de aanwijzingen.

Van 'Kitai-Gorod' (oranje of paarse lijn) metrostations:
Kies de afslag met trappen, niet met roltrappen (het maakt niet uit welke van de twee platforms je aankomt op). Nadat u een afslag naar de ondergrondse passage slaat u rechtsaf en volg deze tot het einde. Loop 750m omlaag Maroseyka Street (het zal Pokrovka Straat binnenkort). Sla rechtsaf naar Kolpacnny zijstraat (de vierde zijstraat rechts op je weg) en lopen 250m tot u de brandweerkazerne aan uw rechterhand te bereiken. Voer de zwarte ijzeren poort aan de linkerkant van de brandweerkazerne. De twee verdiepingen grijze huis op de binnenplaats is ons hostel.