X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Art Hole Hostel

Soukenicka 34, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


92%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 95%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn heel dicht bij Plein van de Republiek (Namesti Republiky) op de rand van de oude binnenstad van Praag.

Routebeschrijving vanaf het vliegveld:
Aan de voorzijde van het luchthavengebouw neemt u bus 119 (koop een 32, - ticket voordat je op de bus) Blijf op de bus naar de laatste halte, Dejvicka.. Vervolgens steekt u naar de tramhalte in het midden van de weg en krijgen op tram 26 die in dezelfde richting als de bus was. Stap uit bij Dlouha Trida halte (het is de eerste halte aan de overkant van de rivier). Doorgaan ontwaken uit de buurt van de rivier langs Revolucni Street. Onze straat, Soukenicka, is 100 meter verderop bij de tweede afslag links. Ons hostel is 200m naar beneden Soukenicka aan de rechterkant.
Als uw vlucht landt 's nachts, kunt u de Night Airport Bus nemen 510 en vervolgens Night Tram 51. Ze lopen de hele nacht door om de 30 minuten van en naar de luchthaven. De kosten zijn 32 kronen. Dit is dezelfde route als de dag plan, maar stapt uit de bus bij Divoka Sarka stoppen in plaats daarvan, en lopen over de weg naar de wachtende tram.
Als alternatief kan onze luchthaven taxi service die u en maximaal drie vrienden te verzamelen voor slechts 400 kronen (16 euro). Wij regelen het en u betaalt de chauffeur.

Routebeschrijving vanaf het Centraal Station (Hlavni, 'hl.n'):
Neem de hoofduitgang naar buiten in het park en recht naar voren om de weg voor te lopen. Loop links voor een paar meter totdat u Jeruzalemska straat in de buurt van het station. Loop helemaal naar het einde van die straat tot je lid Jindrisska Street, volg dan de trambaan naar rechts. Als de nummers te verdelen na 100m, volg de trambaan naar links, en volg deze trambaan helemaal langs Dlazdena Straat en verder, totdat de fragmenten opnieuw te verdelen. Als ze dat doen, volgen geen van hen, maar in plaats daarvan loop rechtdoor naar beneden Zlatnicka Street naar het einde. Ga verder in dezelfde richting en loop rechtdoor over het plein kom je aan. Nu bent u in onze straat, Soukenicka, en ons hostel is 100 m verderop aan de linkerkant van de straat.
Anders, neem tram 5 of 26 kop vertrokken voor drie stopt en stapt uit bij Dlouha Trida. Onze straat, Soukenicka, is gewoon rechts verderop en we zijn 200meter naar beneden op de rechterkant.

Vanaf het centraal busstation (/ UAN Florenc):
Te lopen op de Krizikova-straat, loop naar links, ga onder de brug, draai dan rechts. Loop naar beneden en rechtdoor over de kruising en verder langs Tesnov Street. Draai links als je de grote verlaten groene gebouw te bereiken. Loop rechtdoor langs Petrska straat tot je bij Petrska Square (Namesti) met Alforno Pizzeria aan uw rechterhand als u het plein betreden. Lopen diagonaal over het plein en je zal in onze straat, Soukenicka. Art Hole Hostel ligt op 100 meter verderop, aan de linkerkant.