X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar ArkaBarka Floating Hostel

Bulevar Nikole Tesle bb, Park Usce, Belgrado, Servië

Kaart & Route


78%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 88%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 68%Properheid
  • 72%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het treinstation:
Neem de bus 83 en stap uit bij de 4e halte (halte SIV). Steek de parkeerplaats van de SIV gebouw en vervolgens het park Usce naar de rivier.
Of
loop tot het centrale busstation Zeleni Venac, door Kamenicka straat. Vanaf daar neemt u de bus 15 of 84 en de rit voor 3 haltes. Stap uit bij de SIV gebouw en steek het stadspark Usce.
Vanaf de luchthaven
1.Een bus No.72 van de luchthaven. Het duurt ongeveer 20 minuten, soms langer depanding op het verkeer en stapt uit bij Paleis Servië (federatie gebouw) op de Dunube in park Usce en steek het stadspark 'Uce'next om straatlantaarn no.89.City Buskaartjes kosten 40 dinars (50 cent) en je kunt het kopen bij kiosken of bij de buschauffeur.
2. Neem de TAXI, maar vergeet niet om de bestuurder te vragen voor de prijs voordat u krijgen inch Taxichauffeur lastig kunnen krijgen. Het beste advies zou zijn om een ​​taxi (vraag iemand om het te doen voor u) bellen en uw taxi komt overloopt van het terminal gebouw in een paar minuten. De rit naar de oude stad duurt ongeveer 20 minuten, en de prijs mag niet hoger zijn dan 14 (behalve op weekendsand feestdagen). Sommige taxibedrijven geven 20% korting als u een taxi bestellen via de telefoon. Het aantal passagiers en luggege mag geen invloed op de prijs van de rit. Sommige taxibedrijven: Lux taxi, tel: (+38111) 3033123, Beotaxi, tel.: (38111) 970.
3. Neem de JAT bus (ticket is 2 euro) naar het station en vanaf daar neemt u bus nr. 83. -> Download Kaart
Met de auto
Belgrade op het snijpunt van de E-75 E-autowegen en 70. Buitenlandse chauffeurs in Servië moet een internationaal rijbewijs, kentekenbewijs en verzekering. De geldige verzekeringspolissen worden uitgegeven door de ondertekenende landen van de 'Autoverzekering Convention', en burgers van andere landen zijn verplicht om een ​​verzekering te kopen op het invoeren van Servië. Je kan niet missen Belgrado, omdat de snelweg loopt door de stad. -> Download Kaart