X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar ArkaBarka Floating Hostel

Bulevar Nikole Tesle bb, Park Usce, Belgrado, Servië

Kaart & Route


92%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 100%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google VAN trein- en busstation:
Neem de bus 83 (naar Nieuw-Belgrado richting!) En stap uit bij de 4e halte (bushalte "Palace Servië"). Steek de parking van het paleis Servië gebouw (ex. SIV gebouw) en vervolgens het Park van Friendship (Park Prijateljstva) aan de rivier de Donau (5 min lopen) naast straat ronde No.88.
Of
Loop 5 min tot het centrale busstation "Zeleni Venac", door middel van Kamenicka straat. Vanaf daar neemt u de bus 15 of 84 en rijden voor 3 haltes. Uitstappen bij Palace Servië gebouw (ex.'SIV 'gebouw) en steek de stad Park van Friendship (Park Prijateljstva) aan de rivier de Donau (2 min lopen) naast straat ronde no.88
Vanaf het vliegveld:
1.Een bus No.72 van de luchthaven. Het zal ongeveer 20 minuten, soms langer afhankelijk van het verkeer. Uitstappen bij halte Palace Servië gebouw (ex.'SIV 'gebouw) en steek de stad Park van Friendship (Park Prijateljstva) aan de Donau (5 min lopen) naast straat ronde No.88.
2.Take de TAXI, maar vergeet niet om de bestuurder te vragen voor de prijs voordat u instapt. Taxichauffeurs kan lastig zijn. De rit naar de Usce .bb, Park Prijateljstva duurt ongeveer 20 minuten, en de prijs mag niet meer dan 20 €.
ZEER BELANGRIJK IS OM DE KAART downloaden van onze webpagina en als je verloren om ons te bellen +381649253507 !!!
Met De Auto
Belgrade ligt in het snijpunt van de E-70 en E-75 snelwegen. Je kan niet missen Belgrado, omdat de snelweg loopt door de stad.