X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Arena Zagreb

Remetinecki Gaj 28, Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


83%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google CAR:
Neem de 'Zagreb Jug' (zuid) afslag en ga direct naar een grote rotonde (app 2 km). Neem de eerste afslag en ga direct aan het tweede verkeerslicht (500m). Rijd een andere 200m (gaan dwars door een klein licht na 100m) en vervolgens rechtsaf (je grande Arena Zagreb sporthal aan uw linker kant). Tweede straat links is de hostel Arena (100m).

Centraal station:
Vanaf het centraal station kunt u buslijn 234 (Kajzerica-Lanis ¡te) krijg je 100m van het hostel (laatste halte) nemen. Het duurt ongeveer 15min. En een paar minuten lopen naar hostel. Opmerking: Buslijn (234) bevindt zich aan de andere kant van het Station. U kunt een onderdoorgang recht hieronder te gebruiken om de bus te stappen. Ook als u wilt gaan van het centraal station naar het centrum, heb je app 5 minuten rijden naar de Ban Jelacic plein. Gebruik trams 2 en 6. Twee haltes. Richting Crnomerec.

BUS TERMINAL:
Makkelijkste manier van het busstation is om naar het centraal station en vervolgens 234 buslijn zal je naar ons hostel. Neem trams nr. 2 (Savisce - Crnomerec) of 6 (Crnomerec - Sopot). Richting Crnomerec. Derde halte is het Station (5 minuten rijden). Om van daar naar het hostel, lees de aanwijzingen net boven ('centraal station').

PLESO AIRPORT:
U kunt de luchthaven bus (30,00 HRK app 4a '¬) nemen naar het busstation. Om van daar naar het hostel, lees de aanwijzingen net boven ('Bus Terminal').

ANDERE:
Openbaar vervoer is dicht bij het hostel en het zal u ca. 20 minuten naar het centrum of in de omgeving SRC Jarun, een echte stad traktatie te krijgen voor u om te recreëren, genieten, feest, gaan zelfs bungee, op een van de 6 eilanden gelegen op twee grote meren.
Taxi service is een uitstekende keuze als u op reis bent in een kleinere groep. Zagreb is niet te duur met taxi's. Naar het centrum, trein-of busstation te krijgen kost je in totaal 5-7 â '¬; Jarun (4a' ¬). Goed om te weten tijdens het uitgaan clubbing.