X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Apple

Calle Ample 24, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


20%Klassement

  • 20%Waarde voor uw geld
  • 20%Beveiliging
  • 20%Plaats
  • 20%Personeel
  • 20%Sfeer
  • 20%Properheid
  • 20%Faciliteiten

Vertaald door Google Komend vanaf de luchthaven van Barcelona:

Heb je twee keuzes te komen, met de trein of met de bus. Het makkelijke is in de bus, maar een beetje duurder, maar dat de trein.

Als je liever de bus (Elke 15 minuten vertrekt vanaf het vliegveld): moet de Aerobus nemen (het is de blauwe bus) en stap uit op de Plaza Catalunya. Je moet de metro, lijn 3 (groen), zona Universitaria richting nemen en uitstappen in het station 'Drassanes'. Just in fron van de uitgang van het station, is er de Carrer de Josep Anselm Clave Street. Je moet deze straat volgen, want het verandert naam in Carrer Ample. We verblijven in die straat, volg deze tot nummer 24 PRIMER 4a. (eerste verdieping)

Of per trein (Elke 30 minuten vertrekt vanaf het vliegveld): Neem de trein en stap uit bij Barcelona Sants Station, dan moet je de metro, lijn 3 (groen), Canyelles richting nemen en uitstappen in het station 'Drassanes'. Just in fron van de uitgang van het station, is er de Carrer de Josep Anselm Clave Street. Je moet deze straat volgen, want het verandert naam in Carrer Ample. We verblijven in die straat, volg deze tot nummer 24 PRIMER 4a (eerste verdieping)


Die vanaf de luchthaven Girona:

Neem de bus naar Barcelona tot Estacio Nord. Aan de voorzijde is er een metrostation. Je hebt totake Lijn 1 (rood), Hospital de Bellvitge richting tot Plaza Catalunya. Ga naar de lijn 3 (groen) zona Universitaria richting en stap uit bij de in het station 'Drassanes'. Just in fron van de uitgang van het station, is er de Carrer de Josep Anselm Clave Street. Je moet deze straat volgen, want het verandert naam in Carrer Ample. We verblijven in die straat, volg deze tot nummer 24 PRIMER 4a (eerste verdieping)