X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reservaties

Routebeschrijving naar Apple Hostels of Philadelphia

32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106, Philadelphia, Verenigde Staten

Kaart & Route


91%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 94%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn gevestigd op 32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106

Vanaf de internationale luchthaven van Philadelphia
Neem de R1 trein (volg de borden). Stap uit bij de Markt Oost-Station. Als u de trein verlaat, draaien in de richting van de trein op reis was en verlaat het platform richting 10th Street. Neem Market Street richting 2nd Street (ca. 10 minuten loopafstand van het hostel). Bank Street is tussen de 3e en 2e straat aan de rechterkant. Een taxi brengt je van de Markt Oost-Station naar het hostel voor ongeveer $ 6 plus fooi.

Shuttles zijn ook beschikbaar vanaf de luchthaven voor ongeveer $ 10 per persoon plus fooi. Je moet naar de Transportation bureau gelegen in de buurt van de bagageruimte van elke terminal en vraag de persoon achter de balie om een ​​voor u bellen.

Taxi naar het hostel hebben een vast tarief van $ 28,50 en een extra $ 0,50 per persoon, plus fooi.

Van Greyhound Bus Station
Walk on Market Street richting 2nd Street (ca. 15 minuten loopafstand van het hostel). Bank Street is een zeer kleine straat (zoals een steegje, want het is een van de oudste straten van de stad) tussen de 2e en 3e Streets, en het hostel is aan de rechterkant.

Megabus:
De Megabus (www.megabus.com) is goedkoper dan de Windhond van New York City en Washington, DC. Tickets zijn vaak slechts $ 1 als u ze koopt vroeg genoeg, en hun bussen zijn voorzien van gratis draadloos internet. Stap uit bij de 6e en Market Street halte, loop dan naar beneden Market Street richting 2nd Street. Sla rechtsaf op Bank Street. (Dit is een ongeveer 5 minuten lopen naar het hostel).

Chinatown Bus
Er zijn enkele busmaatschappijen die afwijken van Chinatown in zowel New York, Baltimore en Washington DC. Ze laten je af op 11th Street tussen Hazelnoot Straat en Arch Street. Loop naar Market Street en loop dan naar beneden Market Street richting 2nd Street. Sla rechtsaf op Bank Street. (, Dit is in totaal ongeveer 12 tot 15 minuten loopafstand). Probeer het boeken van uw tickets online bij www.buszoo.com of op www.megabus.com (selecteer de rode bus naar Chinatown). Tickets beginnen zo laag als $ 1,00! Echter, deze website worden alleen de vertrektijden van een van de bedrijven. Als de vertrektijd is belangrijker dan de prijs, vergeet niet dat meer vertrektijden zijn beschikbaar via de andere Chinatown busmaatschappijen.

Van Amtrak treinstation
Neem de blauwe-lijn metro van het treinstation. Stap uit op Second Street. Bank Street is een zeer kleine straat (zoals een steegje, want het is een van de oudste straten van de stad) tussen de 2e en 3e straat, dus als je loopt op van 2nd Street naar 3rd Street, zal Bank Street liggen op de linkerkant.