X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Apple Hostel Italy

Italyanskaya 12, Sint-Petersburg, Rusland

Kaart & Route


97%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 100%Personeel
  • 96%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Apple Hostel Italië is gelegen op:
Italyanskaya 12, St Petersburg, Rusland
Van Pulkovo 2 (International Terminal):
Twee goed openbaar vervoer zijn: stadsbus nr. 13 (19 roebel) en mini-bus nr. K3 (27 roebel). Wanneer u het vliegveld verlaat, loop naar links en je zult de mini-bussen in de wachtrij op de stoep dichter bij het gebouw te zien, en aan de overkant is waar de bus stopt. Ofwel brengt u naar het metrostation Moskovskaya.
Op Moskovskaya, koop een metro token (22 roebel) en ga op de Blue Line naar de Gostiny Dvor metrostation. Wanneer u komen uit Gostivy Dvor metro, Sadovaya straat aan uw rechterhand. Vanaf hier loopt u in noordelijke richting op Sadovaja tot u de eerste dwarsstraat, die zal worden Italyanskaya bereiken.
Op de hoek zal een restaurant genaamd Baku zijn. Ons gebouw ligt aan de overkant van de straat op de noordoostelijke hoek van Italyanskaya en Sadovaya. Sla rechtsaf op Italyanskaya en loop ongeveer 30 meter tot u een zwarte ijzeren poort te bereiken. Op de bovenste lager aantal pad op # 1945 en duw het hek geopend. Volg het pad en de borden naar het recht op de voordeur en komen drie vluchten naar de voordeur van het Apple Hostel.
Vanaf Moskovskiy treinstation: je kunt gaan met de metro tot Gostiniy Dvor station, of u kunt hier komen door enige openbaar vervoer vangen: bus, trolley (2 haltes) tot Gostiniy Dvor en loop dan naar Italyanskaya straat, 12.
Van Zeehaven: Je moet een bus nummer 7 nemen en bereiken het metrostation 'Primorskaya' en ga twee metrohaltes, totdat je "Gostiniy DVOR" metrostation te bereiken en loop dan naar Italyanskaya straat, 12.