X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Apple Hostel Italy

Sadovaya 8, Sint-Petersburg, Rusland

Kaart & Route


95%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 98%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Apple Hostel Italië is te vinden op:
Italyanskaya 12, Sint-Petersburg, Rusland
Van Pulkovo 2 (International Terminal):
Twee goede openbaar vervoer zijn: stadsbus No. 13 (19 roebel) en mini-bus nr K3 (27 roebel). Wanneer u de luchthaven verlaat, loop naar links en je zult zien de mini-bussen in de wachtrij op de stoep dichter bij het gebouw, en aan de overkant van de straat is waar de bus stopt. Ofwel neemt u mee naar het metrostation Moskovskaya.
Op Moskovskaya, koop een metro token (22 roebel) en ga op de Blue Line naar de Gostiny Dvor metrostation. Wanneer u komen uit Gostivy Dvor metro, Sadovaya straat aan uw rechterhand. Vanaf hier loopt u in noordelijke richting op Sadovaja tot je de eerste dwarsstraat, die zal worden Italyanskaya bereiken.
Op de hoek zal een restaurant genaamd Bakoe zijn. Ons gebouw ligt aan de overkant van de straat aan de noordoostelijke hoek van Italyanskaya en Sadovaya. Sla rechtsaf op Italyanskaya en loop ongeveer 30 meter tot u een zwarte ijzeren poort te bereiken. Op de bovenste lager aantal pad op # 1945 en duw de poort geopend. Volg het pad en de borden naar rechts om de voordeur te bereiken en te komen tot drie vluchten naar de voordeur van Apple Hostel.
Vanaf Moskovskiy Railway Station: u kunt ofwel gaan met de metro tot Gostiniy Dvor station, of u kunt hier met enig openbaar vervoer vangen: bus, trolley (2 haltes) tot Gostiniy Dvor en loop dan naar Italyanskaya straat, 12.
Van Sea Port: Je moet een bus 7 en bereiken het metrostation 'Primorskaya' en ga twee metrohaltes totdat je op 'Gostiniy DVOR "metro station te bereiken en loop dan naar Italyanskaya straat, 12.