X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Apartments Sasha

LEVSTIKOVA 19, Bled, Slovenië

Kaart & Route


97%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 100%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google CAR:
Bij aankomst van de snelweg A2 / E61 (Ljubljana - Jesenice) linksaf off Ljubljanska cesta (de hoofdweg door Bled) net na het passeren van een Mercator winkel aan de rechterkant en twee benzinestations aan weerszijden van de weg. Vervolgens direct weer rechtsaf Levstikova Street. Bij de splitsing in de weg, linksaf, door de boomgaard. Sla rechtsaf door het grote huis met oceaanblauw houten details. Rijden nog een paar meter en je zult zien Apartments Sasha op Levstikova 19 (u zult ons herkennen aan de blauwe voordeuren).

Bij aankomst van Bohinj met 209 door het centrum van Bled je Hotel Union te zien op de top van de helling van het meer te gaan. Rechtsaf naar Ribenska cesta net nadat je een busstation voorbij. Vervolgens direct weer rechtsaf naar Levstikova Street. Bij de splitsing in de weg, linksaf, door de boomgaard. Sla rechtsaf door het grote huis met oceaanblauw houten details. Rijden nog een paar meter en je zult zien Apartments Sasha op Levstikova 19 (u zult ons herkennen aan de blauwe voordeuren).

TREIN:
Bij aankomst in het station Lesce-Bled (een station op de Ljubljana - Jesenice lijn) met de bus naar Bled. Stap uit de bus bij het eerste station (Bled Union). Steek de hoofdweg en loop een paar meter naar de Ribenska weg. Na een paar stappen, slaat u rechtsaf naar Levstikova Street. Bij de splitsing in de weg, linksaf, door de boomgaard. Sla rechtsaf door het grote huis met oceaanblauw houten details. Loop nog een paar meter en je zult zien Apartments Sasha op Levstikova 19 (u zult ons herkennen aan de blauwe voordeuren).
U kunt ook een taxi vanaf het station te nemen. Je moet zeker doen als je aankomt bij het andere station serveren Bled, de een op de Jesenice - Nova Gorica lijn. Vertel de chauffeur om u naar de Bled Unie busstation en dan gewoon volg de hierboven beschreven route.

BUS:
Wanneer uit Ljubljana stapt uit de bus bij het busstation portie Bled (Bled Union). Steek de hoofdweg en loop een paar meter naar de Ribenska weg. Sla rechtsaf de Levstikova straat dan, dat is de eerste op de rechterkant (op slechts een paar meter afstand van de hoofdweg, eigenlijk). Bij de splitsing in de weg, linksaf, door de boomgaard. Sla rechtsaf door het grote huis met oceaanblauw houten details. Loop nog een paar meter en je zult zien Apartments Sasha op Levstikova 19 (u zult ons herkennen aan de blauwe voordeuren).