X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Apartment Rooms in center of Prague (Old Town)

Benediktska 8 - Old Town, Prague 1 (Center), Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


84%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 83%Personeel
  • 73%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google De eerste stap is om mij een e-mail of SMS sturen zo snel mogelijk, met de volgende informatie: 1) Uw naam, aantal personen in uw groep, en de relatie voor het opzetten van het bed (bijv. dubbel bed voor een paar, twee singles voor twee vrienden), 2) Je aankomsttijd. Dit hoeft niet om precies te zijn, maar we moeten weten hoe laat u verwacht.

Het adres van 4 van de 6 kamers, en het kantoor is Beneditkska 8. Het is belangrijk om de zoemer voor APPARTEMENT 11, of bel / sms als je buiten bent. Houd rekening met de check-in tijd is 13:00. Zolang u mij uw aankomsttijd, zal ik ervoor zorgen dat ofwel ikzelf of een van mijn assistenten is hier om u te ontmoeten. Mijn eerste suggestie is om een ​​kaart mee te nemen voor het geval dat. Als je je weg naar de tramhalte Dlouha Trida kunt vinden, je bent bijna daar. In het geval dat u verblijft in Revolucni 23, moet u de zoemer gelabelde VINCENT rinkelen. Het is gewoon in de straat van Benediktska. Communiceren via e-mail en / of telefoon is het beste. We moeten een bevestigde vergadering plaats en tijd in te stellen voordat u aankomt hebben.

De volgende richtingen naar de adres Benediktska 8. Revolucni is dezelfde straat als de Dlouha Trida tramhalte.

Vanaf de tramhalte, Dlouha Trida: De flat is op de volgende straat op. U kunt rond lopen of je kunt gaan door de doorgang tussen de gebouwen. De doorgang is gelegen op het adres Revolucni 5, tussen de kledingwinkel Horsefeathers en de lenzenvloeistof te slaan, en direct aan de overkant van GE Money Bank. Zodra je door de doorgang te lopen, zult u op Benediktska straat. Loop rechtdoor 10 meter. Nummer 8 is aan de linkerkant. Aanbellen voor APPARTEMENT 11. Het zal niet buzz op uw einde, maar ik zal het in mijn appartement horen.

Vanaf het metrostation NAMESTI REPUBLIKY: Zorg ervoor dat u de borden naar Namesti Republiky volgen als je uit de metro, niet naar massarykovo nadrazi. Wanneer je naar voren, kijk voor de bank CSOB met een blauw bord. Doorgaan op die straat, Revolucni, totdat je naar het adres Revolucni 5. Je passeert een Apple computer op te slaan aan de linkerkant. Onmiddellijk na de kledingwinkel Horsefeathers, op zoek naar een doorgang aan de linkerkant, op Revolucni 5, direct aan de overkant van GE Money Bank. Loop door de passage, opkomende op Benediktska straat. Nummer 8 is aan de linkerkant. Aanbellen APPARTEMENT 11. Het zal niet buzz aan uw kant, maar ik zal het horen.

UIT DE BUS STATION, Florenc: gemakkelijk te voet of koop een one-way ticket tram en neem de tram 8 richting het westen tot aan de halte Dlouha Trida 3 haltes (je zou hebben om de trambaan oversteken en wachten aan de andere kant van de straat), maar het is slechts een 8 minuten lopen naar de tramhalte Dlouha Trida, vanaf de tramhalte, Dlouha Trida: De flat is op de volgende straat op. U kunt rond lopen of je kunt gaan door de doorgang tussen de gebouwen. De doorgang is gelegen op het adres Revolucni 5, tussen de kledingwinkel Horsefeathers en de lenzenvloeistof te slaan, en direct aan de overkant van GE Money Bank. Zodra je door de doorgang te lopen, zult u op Benediktska straat. Loop rechtdoor 10 meter. Nummer 8 is aan de linkerkant. Aanbellen voor APPARTEMENT 11. Het zal niet buzz op uw einde, maar ik zal het in mijn appartement horen. Een kaart wordt verstrekt in de aanbieding van de foto's.

Vanaf het centraal station, Hlavni: koop een one-way ticket tram en neem de nummer 26 of 5 tram naar het noorden tot aan de halte Dlouha Trida (je zou moeten oversteken over de trambaan en wachten aan de andere kant van de weg . Vergeet niet om een ​​tram ticket te kopen op het station en valideren in de gele doos zodra je de tram in te voeren). Of, gewoon lopen 12 minuten naar Dlouha Trida. Vanaf de tramhalte, Dlouha Trida: De flat is op de volgende straat op. U kunt rond lopen of je kunt gaan door de doorgang tussen de gebouwen. De doorgang is gelegen op het adres Revolucni 5, tussen de kledingwinkel Horsefeathers en de lenzenvloeistof te slaan, en direct aan de overkant van GE Money Bank. Zodra je door de doorgang te lopen, zult u op Benediktska straat. Loop rechtdoor 10 meter. Nummer 8 is aan de linkerkant. Aanbellen voor APPARTEMENT 11. Het zal niet buzz op uw einde, maar ik zal het in mijn appartement horen. Een kaart wordt verstrekt in de aanbieding van de foto's.

Vanaf het vliegveld: Neem de AE-Airport Express Bus naar de halte Namesti Republiky. De halte bevindt zich direct voor de terminal. U kunt het niet missen. De bus vertrekt iedere 30 minuten. Het stopt rond 22:00. Stuur mij een persoonlijke e-mail als uw vlucht is die na 10, en ik zal alternatieve richtingen leveren. Anders kunt u lopen naar mijn plaats van de bushalte in 2 minuten. De busrit duurt ongeveer 30 minuten en kost je ongeveer 3 euro. Zodra je de rivier oversteken op de bus, beginnen met aandacht voor je omgeving. U zult op de straat Revolucni. Kijk voor GE Money Bank aan de linkerkant en Apple Computer Store op rechts terwijl je nog steeds rijden op de bus - dat is waar je wilt zijn. Je krijgt korting bij de volgende halte, Namesti Republiky. Als er een knop om de chauffeur te vragen om te stoppen, drukt u het nu. Als je uit, gewoon nalopen te voet de busroute je kwam tot je naar het adres Revolucni 5. U zult bij de tramhalte, Dlouha Trida: De flat is op de volgende straat op links. U kunt rond lopen of je kunt gaan door de doorgang tussen de gebouwen. De doorgang is gelegen op het adres Revolucni 5, tussen de kledingwinkel Horsefeathers en de lenzenvloeistof te slaan, en direct aan de overkant van GE Money Bank. Zodra je door de doorgang te lopen, zult u op Benediktska straat. Loop rechtdoor 10 meter. Nummer 8 is aan de linkerkant. Aanbellen voor APPARTEMENT 11. Het zal niet buzz op uw einde, maar ik zal het in mijn appartement horen.

Wanneer je aankomt in Praag, zou ik snel een sms waarderen als het mogelijk is gewoon me te laten weten dat alles gaat volgens plan, of als er iets verandert. Wanneer je aankomt, weer, kunt u bellen naar de zoemer gelabelde APPARTEMENT 11, of bel of sms mijn mobiele nummer: 420 608 375 596