X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Apartment Mariss

Hrvatski trg 3, Ljubljana, Slovenië

Kaart & Route


77%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google De goedkoopste manier is lokale bus rijden 45min van het vliegveld naar busstation in Ljubljana en kost 4,10 eur. De bus rijdt elk uur.

Vanaf het station met bus-met de bus No.9 (bushalte ligt aan de overkant van de straat van het station) en stapt u uit op het busstation POLIKLINIKA (slechts een bushalte) en als je linksaf vindt u na 200m adres HRVATSKI zien TRG. Wij zijn 3 haus met de parkeerplaats poort.

1 Vanaf het station lopen -. Slechts 1 km (10min) van station.

. 2 Aankomen met een auto op de snelweg volgt u de borden Ljubljana en laat op afrit LJUBLJANA CENTRUM - na aankomst naar de stad als het passeren van het station volgt u de borden KLINICNI CENTER, POLIKLINIKA (ziekenhuizen) - dezelfde route als bus. 9

. 3 Aankomen met een auto, lopen, die vanaf de luchthaven, taxi, bus - er zijn verschillende mogelijkheden hoe u ons eigendom te bereiken dus we raden om contact met ons op, zodat wij u de beste oplossing voor het vinden van ons hotel kunnen geven.

Met de taxi
De taxi service rijden 25min van de luchthaven en kost 30-40EUR en van het trein / busstation rijden 5min en cosst 4eur, maar wees voorzichtig het is zeer impotant om de prijs vast te stellen voordat u gaat rijden!


Keuzes van de luchthaven:
- Regelmatige buslijn naar Ljubljana: 4.50 Euro / pax (30-40 minuten).
- Minibus: 9,00 € / pax (20-30 minuten), elk uur
- Taxi: € 30