X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Apartment Babin Kuk (Old Women's Hip)

Biokovska 14, Dubrovnik, Kroatië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google 1. Vanuit de richting van Zagreb, Rijeka, Sarajevo, Mostar, Split: na het oversteken van de brug van Dubrovnik afdalen in de stad en volg de borden naar Lapad en / of Babin Kuk hotels. Bij het vijfde stoplicht, waar de baai eindigt, slaat u rechtsaf en rijden naar het stoplicht in Lapad, waarna u rechtsaf. Ga rechtdoor tot je bereikt Mostarska straat waar u linksaf, en draai vervolgens de eerste straat links. Het appartement is gelegen in het einde van Biokovska straat.

2. Vanuit de richting van Dubrovnik luchthaven of Montenegro:
neem de eerste afslag van de hoofdweg naar Dubrovnik en volg de borden naar Lapad en / of Babin Kuk hotels. Bij het eerste stoplicht slaat u rechtsaf, bij de tweede linksaf en rijdt rechtdoor tot je bereikt Mostarska straat waar u linksaf en sla dan de eerste straat links. Het appartement is gelegen in het einde van Biokovska straat.

Lokaal vervoer - Neem een ​​shuttle bus van de luchthaven van Dubrovnik naar Dubrovnik Center (Pile Gate), van stapel neemt u buslijn 6. Als u vanuit de belangrijkste terminal u een bus nummer 7 nemen. Je krijgt door de Mostarska straat waar u linksaf, en dan de eerste straat links. Het appartement is gelegen in het einde van Biokovska straat.
Shuttle bus kost 35 Kuna per persoon en de lokale bus ticket kost 10 kuna als je kopen bij kiosk of 12 kuna als je koopt in de bus.