X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Aparthotel Vila Minka

Kogovskova 10, Ljubljana, Slovenië

Kaart & Route


59%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 50%Plaats
  • 60%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Kranj (A1 / E57)


Bij het bereiken van Ljubljana Celov'ka cesta weg, neemt u de rondweg richting Postojna. Verlaat de snelweg bij de eerste afslag, volg de borden Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf richting Koseze, de brug over en verder naar de tweede kruising. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.

Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Kranj en de entvid Tunnel (A2 / E61)


Volg de borden naar Postojna, passeren de entvid tunnel en verlaat de snelweg bij de eerste afslag, volg de borden Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf de Podutika cesta weg, steek de brug over en blijven de derde kruispunt. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Maribor (A1 / E57)


Bij het bereiken van het noorden Ljubljana bypass, verlaat de snelweg bij de afslag Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf de Podutika cesta weg, steek de brug over en ga verder met het tweede kruispunt. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.

Toegang vanaf de richting van Italië via Koper (A1 / E61) of Kroatië via Novo Mesto (E70)


Bij het bereiken van het noorden Ljubljana bypass, verlaat de snelweg bij de afslag Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg slaat u rechtsaf richting Koseze en blijven de eerste verkeerslichten. Bij de stoplichten linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.Afstanden tot plaatsen in Slovenië en de nabijgelegen Europese steden

Bled (50km), Bohinj (70km), Krvavec (41km), Kranjska Gora (81km), Portoro (120km), Maribor (130km), Murska Sobota (190km), Klagenfurt (83km), Trieste (95km), Venetië ( 242 km), Wenen (380 km), Zagreb (135km).