X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Aparthotel Vila Minka

Kogovskova 10, Ljubljana, Slovenië

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Kranj (A1/E57)


Bij het bereiken van Ljubljana Celov'ka cesta weg, neemt u de rondweg richting Postojna. Verlaat de snelweg bij de eerste afslag, richting Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf richting Koseze, de brug over en blijven de tweede kruising. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.

Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Kranj en de entvid Tunnel (A2/E61)


Volg de borden naar Postojna, passeren de entvid tunnel en verlaat de snelweg bij de eerste afslag, richting Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf de Podutika cesta weg, over de brug en ga verder naar de derde kruispunt. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Maribor (A1/E57)


Bij het bereiken van het noorden Ljubljana bypass, verlaat de snelweg bij de afrit Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf de Podutika cesta weg, over de brug en ga verder naar de tweede kruising. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.

Toegang vanaf de richting van Italië via Koper (A1/E61) of Kroatië via Novo Mesto (E70)


Bij het bereiken van het noorden Ljubljana bypass, verlaat de snelweg bij de afrit Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg rechtsaf richting Koseze en blijven de eerste verkeerslichten. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.Afstanden naar plaatsen in Slovenië en nabijgelegen Europese steden

Bled (50km), Bohinj (70km), Krvavec (41km), Kranjska Gora (81km), Portoro (120km), Maribor (130km), Murska sobota (190km), Klagenfurt (83km), Trieste (95km), Venetië ( 242km), Wenen (380km), Zagreb (135km).