Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aparthotel Vila Minka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Kogovskova 10

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Kranj (A1 / E57)


Bij het bereiken van Ljubljana Celov'ka cesta weg, neemt u de rondweg richting Postojna. Verlaat de snelweg bij de eerste afslag, volg de borden Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf richting Koseze, de brug over en verder naar de tweede kruising. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.

Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Kranj en de entvid Tunnel (A2 / E61)


Volg de borden naar Postojna, passeren de entvid tunnel en verlaat de snelweg bij de eerste afslag, volg de borden Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf de Podutika cesta weg, steek de brug over en blijven de derde kruispunt. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.Toegang vanaf de richting van Oostenrijk via Maribor (A1 / E57)


Bij het bereiken van het noorden Ljubljana bypass, verlaat de snelweg bij de afslag Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg linksaf de Podutika cesta weg, steek de brug over en ga verder met het tweede kruispunt. Op het kruispunt linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.

Toegang vanaf de richting van Italië via Koper (A1 / E61) of Kroatië via Novo Mesto (E70)


Bij het bereiken van het noorden Ljubljana bypass, verlaat de snelweg bij de afslag Ljubljana Podutik / Koseze. Bij de verkeerslichten op de weg brug over de rondweg slaat u rechtsaf richting Koseze en blijven de eerste verkeerslichten. Bij de stoplichten linksaf de Ledarska ulica straat en na 50 meter rechtsaf de Kogovkova ulica straat. Vila Minka is nummer 10 aan de linkerkant.Afstanden tot plaatsen in Slovenië en de nabijgelegen Europese steden

Bled (50km), Bohinj (70km), Krvavec (41km), Kranjska Gora (81km), Portoro (120km), Maribor (130km), Murska Sobota (190km), Klagenfurt (83km), Trieste (95km), Venetië ( 242 km), Wenen (380 km), Zagreb (135km).

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.