Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.3
 • Beveiliging 8.7
 • Plaats 10.0
 • Personeel 9.3
 • Sfeer 8.7
 • Properheid 8.7
 • Faciliteiten 8.7

Plaats

Kutlugun Sokak No: 51, Sultanahmet

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Van de luchthaven Ataturk (IST) naar Antique Hostel

PRIVATE SERVICE (30 minuten ongeveer)
Antique Hostel biedt 7/24 pick-up service voor u uit Atatrk Airport (IST) naar het hostel (€ 30 - 65 km) een manier. Prijs is per dienst, niet per persoon. Gelieve ons te informeren over uw vluchtnummer, naam van de luchthaven en aankomsttijd op online boekingsformulier of via e-mail. (Pick up service prijzen zijn voor maximaal 4 personen, organiseren we prive minibus service voor grotere groepen en is dubbel prijs)

TAXI (40 minuten ongeveer)
Er is Airport Taxi Station in voor de uitgang. Er is teller in de taxi en telt ongeveer 40 TL als er geen verkeer. Als het wacht in het verkeer dan zal het meer tellen.

METRO & TRAM (1 uur ongeveer)
U kunt reizen van Atatrk luchthaven Istanbul naar Sultanahmet, volledig met de metro en tram in ongeveer 1 uur voor 4 TL. (Hele dag druk) U komt in de internationale aankomsthal terminal, de aankoop van uw visum, passeren Immigratie (paspoort) en de Douane controle. Verlaat het beveiligde gebied van douane, sla rechtsaf en loop naar het einde van de terminal kijken naar tekenen van de metro. Stoppen langs de weg om wat Turkse Lira van wisselkantoren of geldautomaten (ATM's) in de aankomsthal te krijgen. Vindt u een aantal Turkse lira nodig hebt om uw metro en tram munten te kopen, of om te betalen voor een taxi. Ga onderaan de roltrap, via de glazen schuifdeuren, sla rechtsaf en volg de Hafif Metro / Sneltram systeem borden langs de brede ondergrondse hal naar de Havalimanı (Luchthaven) Metrostation aan de linkerkant op het einde. Deze hal onder de parkeergarage verbindt de binnenlandse en internationale terminals. Koop twee Metro tokens (jeton) op de stand, de prijs is 2TL elk. U zult twee penningen moeten reizen van Atatrk Airport naar Sultanahmet. Passeren de tourniquet, dalen de roltrap (of lift) en aan boord van een metro trein naar Aksaray, The Havalimanı (luchthaven) ligt op het einde van deze metrolijn, dus je kan elke trainthey allemaal naar Aksaray kunt aan boord. Je kunt niet de verkeerde trein. Stap uit bij Zeytinburnu, de 6e halte. Verlaat de metro en de aankoop van een Istanbulkart transit pas voor alle soorten van openbaar vervoer (als uw verblijf is meer dan 2 nachten), of gebruik een andere token om de tram tourniquets op hetzelfde platform te voeren. Kijk voor trams gemarkeerd Eminn of Kabataş (niet Bağcılar) raad de tram naar Eminn en / of Kabataş. Rijden de tram in oostelijke richting naar Sultanahmet, de 16de halte (de opgenomen zender-stop aankondiging zegt Blauwe Moskee / Sultanahmet en stap uit. Je zult op Divan Yolu straat aan de noordoostkant van het Hippodrome met de Blauwe Moskee duidelijk in het oog . Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants op het linker-en het Informatiebureau aan de rechterkant) naar het kruispunt en verkeerslichten, oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder aan uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan uiteindelijk van de straat slaat u rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon.

Sabiha GKEN AIRPORT (SAW) naar Antique Hostel
Vervoer tussen Sabiha Gken Airport en het centrum van Istanbul is door prive pick-up service, stadsbus Havas Airport Bus, taxi en autoverhuur. De reis tussen het oude Istanbul en de luchthaven kan zo weinig als 40 minuten nog meer te nemen in de beste omstandigheden (06:00 op een weekend 's ochtends, bijvoorbeeld), maar op andere momenten moet je 60 tot 90 minuten staan, en misschien.

PRIVATE SERVICE (1 uur ongeveer)
Antique Hostel biedt 7/24 pick-up service voor u van de luchthaven Sabiha Gokcen (SAW) naar het hostel (€ 60 - 65 km) een manier. Prijs is per dienst, niet per persoon. Gelieve ons te informeren over uw vluchtnummer, naam van de luchthaven en aankomsttijd op online boekingsformulier of via e-mail. (Pick up service prijzen zijn voor maximaal 4 personen, organiseren we prive minibus service voor grotere groepen en is dubbel prijs)

TAXI
Het tarief kan worden over 105TL om 120TL naar Sultanahmet, maar slechts 30 TL naar de kustplaats Pendik, waar u een trein (banliy treni) kunt nemen naar Haydarpaşa, dan is een veerboot naar Karaky en een tram naar Sultanahmet. Vertel de chauffeur Pendik Tren İstasyonu.
U bespaart geld en u kunt tijd besparen door het nemen van een taxi naar een Aziatisch-shore veerhaven (skdar, Haydarpaşa, Kadıky), dan is het nemen van een veerboot naar de Europese kust.

Stadsbus (2,5 uur ongeveer)
De goedkoopste manier om te gaan tussen de luchthaven en de stad is door E-10 of E-9 stadsbussen, die minder dan 3TL om naar de Kadıky of Bostancı veerbootdokken (ongeveer een uur / 30 minuten) kost. Van Kadiky, kunt u (10-15 minuten) lopen noorden naar het nabijgelegen treinstation Haydarpaşa. De E-10 stopt ook in de buurt van de Harem intercity busstation, een goede plek om de ferry nemen naar dicetly Sirkeci die op slechts 5 minuten afstand van Sultanahmet met de tram. (Vraag de chauffeur voor Harem Otogar). De E-9 gaat naar Bostancı Ferry station en er zijn snel seabuses te Kabataş. (Seabus het Schema: http://www.ido.com.tr/en/index.cfm?page=SubPage&kapsam=175&textid=3094&ln=EN) Neem tram van Kabataş naar Sultanahmet. Er is slechts een tramlijn en Kabataş is het eerste station. U kunt de verkeerde niet nemen omdat alle trams passeert Sultanahmet.
De E-10 stadsbus vertrekt Sabiha Gken luchthaven ongeveer elke 30 minuten gedurende de dag. Vanaf 21:00 (09:00) tot 06:00 vertrek zijn min of meer per uur (21:00, 22:00, 23:00, 24:00, 01:00, 02:00, 02:30, 03: 30, 05:00, 06:00). De bus maakt een aantal stops in de stad in de buurt, ze gaat op de E-5 snelweg naar Kadıky. Hier is het volledige schema: http://www.iett.gov.tr/en/ Veerboten varen vanaf Kadıky naar Karaky 6:30-00:00 (12 uur middernacht) elke 15 of 20 minuten in de ochtend en avondspits; vanaf 20:00 (20:00) tot 00:00 (12 uur middernacht), veerboten vertrekken Kadıky voor Karaky elke 30 minuten, op het uur en half uur, met de laatste ferry vertrekt Kadiky om 00:00 ( 12 uur middernacht). Verlaat de bus bij Kadıky, zeg maar 'Eminn Feribot?' voor iedereen, en ze zullen wijzen op het dock vlak naast de bushaltes. Koop een jeton (token), of gebruik een İstanbulkart, bij het tarief stands en aan boord van een erry over de Bosporus voor Eminn, dan is een tram of een taxi naar Sultanahmet.
Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants op het linker-en het Informatiebureau aan de rechterkant) naar het kruispunt en verkeerslichten; oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder aan uw rechterhand. Ga helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan uiteindelijk van de straat slaat u rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon.

Havas Airport Bus (1,5 uur ongeveer)
Havas bussen naar de luchthaven dienen de meeste vluchten op Sabiha Gken Airport, die u naar de hele weg naar het Taksim-plein in Beyoglu op de Europese shore.Havaş bussen worden getimed om de komst van alle vluchten, vertrekken de luchthaven 25 minuten na aankomst van de vlucht tijd. Neem Kabelbaan metro vanaf Taksim naar Kabataş (een lijn en slechts een halte) en tram van Kabataş naar Sultanahmet. Er is slechts een tramlijn en Kabataş is het eerste station. U kunt de verkeerde niet nemen omdat alle trams passeert Sultanahmet. Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants op het linker-en het Informatiebureau aan de rechterkant) naar het kruispunt en verkeerslichten; oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder op uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan uiteindelijk van de straat slaat u rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon.

Van het busstation Otogar OM Antique Hostel (40 minuten ongeveer)
U zult twee tokens je reist vanaf Esenler Otogar naar Sultanahmet. U kunt eenvoudig zien de boord van een metro trein naar Aksaray, dus moet je zeker zijn over de manier waarop Aksaray trainthere zijn 2 manieren. Stap uit bij Aksaray, de 7e halte. Verlaat de metro en de aankoop van een Istanbulkart transit pas voor alle soorten van openbaar vervoer (als uw verblijf is meer dan 2 nachten), of gebruik een andere token om Yusufpaşa tramhalte tourniquets treden op de volgende (paralel) straat. Kijk voor trams gemarkeerd Eminn of Kabataş (niet Bağcılar) raad de tram naar Eminn en / of Kabataş. Rijden de tram in oostelijke richting naar Sultanahmet, de 5e halte (de opgenomen zender-stop aankondiging zegt Blauwe Moskee / Sultanahmet en stap uit. Je zult op Divan Yolu straat aan de noordoostkant van het Hippodrome met de Blauwe Moskee duidelijk in het oog . Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants op het linker-en het Informatiebureau aan de rechterkant) naar het kruispunt en verkeerslichten, oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder aan uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan uiteindelijk van de straat slaat u rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon.

Vanaf station Sirkeci OM Antique Hostel (10 minuten ongeveer)
Neem tram die gaat naar de linker kant op de belangrijkste straat in de voorkant van het station en 5 minuten nadat u Sultanahmet tramhalte zal aankomen. (2e halte) Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants op het linker-en het Informatiebureau aan de rechterkant) naar het kruispunt en verkeerslichten; oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder op uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan uiteindelijk van de straat slaat u rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon.
 • Waarde voor uw geld 9.3
 • Beveiliging 8.7
 • Plaats 10.0
 • Personeel 9.3
 • Sfeer 8.7
 • Properheid 8.7
 • Faciliteiten 8.7
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.