X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Antique Hostel

Kutlug�n Sokak No: 51, Sultanahmet, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


86%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 99%Plaats
  • 84%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Van de luchthaven Atatürk (IST) TO Antique Hostel

PRIVATE SERVICE (30 minuten ongeveer)
Antique Hostel biedt 7/24 pick-up service voor u uit Atatrk Airport (IST) naar het hostel (30 euro - 65 km) een manier. Prijs is per dienst, niet per persoon. Gelieve ons te informeren over uw vluchtnummer, naam van de luchthaven en de aankomsttijd op online boekingsformulier of via e-mail. (Pick up service prijzen zijn voor maximaal 4 personen, wij organiseren prive minibus service voor grotere groepen en is dubbele prijs)

TAXI (40 minuten ongeveer)
Er is Airport Taxi Station tegenover de uitgang. Er is teller in de taxi en telt rond 40 TL als er geen verkeer. Als het wacht in het verkeer dan zal het meer tellen.

METRO & TRAM (1 uur ongeveer)
U kunt reizen van Atatrk luchthaven Istanbul naar Sultanahmet, compleet met de metro en tram in ongeveer 1 uur voor 4 TL. (Hele dag overvol) U komt in de internationale aankomsthal, koopt je visum, passeren Immigratie (paspoort) en de douane-controle. Verlaat het beveiligde gebied van douane, sla rechtsaf en loop naar het einde van de terminal te kijken naar tekenen bij de metro. Stoppen langs de weg om wat Turkse Lira uit wisselkantoren of geldautomaten (ATM's) in de aankomsthal te krijgen. Je zult moeten sommige Turkse lira om uw metro en tram munten te kopen, of om te betalen voor een taxi. Ga onderaan de roltrap, via de glazen schuifdeuren, sla rechtsaf en volg de Hafif Metro / Sneltram systeem borden langs de brede ondergrondse hal naar de Havalimanı (Luchthaven) Metrostation aan de linkerkant op het einde. Deze hal onder de parkeergarage verbindt de binnenlandse en internationale terminals. Koop twee Metro tokens (jeton) op de stand, de prijs is 2 TL elk. Je zult moeten twee penningen te reizen van Atatrk Airport naar Sultanahmet. Passeren de tourniquet, dalen de roltrap (of lift) en aan boord van een metro trein naar Aksaray, (Luchthaven) station De Havalimanı is het einde van deze metrolijn, dus je kan elke trainthey alle boord gaan naar Aksaray. Je kunt niet de verkeerde trein. Stap uit bij Zeytinburnu, de 6e halte. Verlaat de metro trein en de aankoop van een Istanbulkart transitpas voor alle soorten van openbaar vervoer (als uw verblijf is meer dan 2 nachten), of gebruik een andere token om de tram tourniquets op hetzelfde platform te voeren. Kijk voor trams gemarkeerd Eminn of Kabataş (niet Bağcılar) raad de tram naar Eminn en / of Kabataş. Rijden de tram in oostelijke richting naar Sultanahmet, de 16de halte (de opgenomen zender-stop aankondiging zegt Blauwe Moskee / Sultanahmet en uitstappen. Je zult duidelijk over Divan Yolu straat zijn op de noordoostkant van het Hippodrome de Blauwe Moskee in oog . Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants aan de linkerkant en het Voorlichtingsbureau rechts) op de kruising en de verkeerslichten, oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder op uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan is het einde van de straat slaat u rechtsaf ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon.

Van Sabiha GKEN AIRPORT (SAW) TO Antique Hostel
Vervoer tussen Sabiha Gken Airport en het centrum van Istanbul is door prive-pick-up service, stadsbus, Havaş Airport Bus, taxi en autoverhuur. De reis tussen oude Istanbul en de luchthaven kan zo weinig als 40 minuten onder de beste omstandigheden (06:00 op een weekend 's ochtends, bijvoorbeeld), maar op andere momenten moet u toestaan ​​dat 60 tot 90 minuten, en misschien zelfs meer.

PRIVATE SERVICE (1 uur ongeveer)
Antique Hostel biedt 7/24 pick-up service voor u van de luchthaven Sabiha Gokcen (SAW) naar het hostel (60 euro - 65 km) een manier. Prijs is per dienst, niet per persoon. Gelieve ons te informeren over uw vluchtnummer, naam van de luchthaven en de aankomsttijd op online boekingsformulier of via e-mail. (Pick up service prijzen zijn voor maximaal 4 personen, wij organiseren prive minibus service voor grotere groepen en is dubbele prijs)

TAXI
Het tarief kan worden over 105TL om 120TL naar Sultanahmet, maar slechts 30 TL naar de kustplaats Pendik, waar u een trein (banliy treni) naar Haydarpa, dan is een veerboot naar Karaky en een tram naar Sultanahmet kunt vangen. Vertel de chauffeur Pendik Tren İstasyonu.
U bespaart geld en u kunt tijd besparen door het nemen van een taxi naar een Aziatisch-shore veerhaven (skdar, Haydarpaşa, Kadıky), dan is het nemen van een veerboot naar de Europese kust.

CITY BUS (2,5 uur rond)
De minst dure manier om te gaan tussen de luchthaven en de stad is door E-10 of E-9 stadsbussen, die minder dan 3TL kost om naar de Kadıky of Bostancı veerbootdokken (ongeveer een uur / 30 minuten). Vanaf Kadiky, kunt u lopen (10-15 minuten) ten noorden naar het nabijgelegen treinstation Haydarpaşa. De E-10 stopt ook in de buurt van de Harem intercity busstation, een goede plek om de veerboot naar dicetly Sirkeci die op slechts 5 minuten afstand van Sultanahmet met de tram te vangen. (Vraag de chauffeur voor Harem Otogar). De E-9 gaat naar Bostancı Ferry station en er zijn snel seabuses te Kabataş. (Seabus de Schedule: http://www.ido.com.tr/en/index.cfm?page=SubPage&kapsam=175&textid=3094&ln=EN) Neem tram van Kabataş naar Sultanahmet. Er is slechts een tramlijn en Kabataş is het eerste station. Je kan niet in de verkeerde omdat alle trams passeert Sultanahmet.
De E-10 stadsbus vertrekt Sabiha Gken luchthaven ongeveer elke 30 minuten gedurende de dag. Vanaf 21:00 (09:00) tot 06:00 vertrek min of meer per uur zijn (21:00, 22:00, 23:00, 24:00, 01:00, 02:00, 02:30, 03: 30, 05:00, 06:00). De bus maakt verschillende haltes in de stad in de buurt, gaat ze op de E-5 snelweg naar Kadıky. Hier is het volledige schema: http://www.iett.gov.tr/en/ Veerboten varen vanaf Kadıky tot Karaky 6:30-00:00 (12 uur middernacht) elke 15 of 20 minuten in de ochtend en avondspits, vanaf 20:00 (08:00) tot 00:00 (12 uur middernacht), veerboten vertrekken Kadıky voor Karaky elke 30 minuten, op het uur en het half uur, met de laatste ferry vertrekt Kadiky om 00:00 (12 uur middernacht). Verlaat de bus bij Kadıky, zeg 'Eminn Feribot?' voor iedereen, en ze zullen wijzen op het dock vlak naast de bushaltes. Koop een jeton (token), of gebruik een İstanbulkart, bij het tarief stands en bestuur een erry over de Bosporus voor Eminn, dan is een tram of een taxi naar Sultanahmet.
Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants aan de linkerkant en het Voorlichtingsbureau rechts) op de kruising en de verkeerslichten, oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder aan uw rechterhand. Ga helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen naar beneden en dan het einde van de straat rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon.

Havas AIRPORT BUS (1,5 uur rond)
Havas bussen naar de luchthaven dienen de meeste vluchten op Sabiha Gken luchthaven, die u naar de hele weg naar het Taksim-plein in Beyoglu op de Europese shore.Havaş bussen zijn afgestemd op de komst van alle vluchten, vertrekken de luchthaven 25 minuten na aankomst van de vlucht tijd. Neem Kabelbaan metro van Taksim naar Kabataş (slechts een regel en een halte) en tram van Kabataş naar Sultanahmet. Er is slechts een tramlijn en Kabataş is het eerste station. Je kan niet in de verkeerde omdat alle trams passeert Sultanahmet. Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants aan de linkerkant en het Voorlichtingsbureau rechts) op de kruising en de verkeerslichten, oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder op uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen naar beneden en dan het einde van de straat rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon.

Van het busstation Otogar OM Antique Hostel (40 minuten ongeveer)
Je zult moeten twee penningen te reizen van Esenler Otogar naar Sultanahmet. U kunt eenvoudig zien de boord van een metro trein naar Aksaray, dus je moet zeker zijn over de manier waarop Aksaray trainthere zijn 2 manieren. Stap uit bij Aksaray, de 7e stop. Verlaat de metro trein en de aankoop van een Istanbulkart transitpas voor alle soorten van openbaar vervoer (als uw verblijf is meer dan 2 nachten), of gebruik een andere token om Yusufpaşa tramhalte tourniquets te voeren op de volgende (paralel) straat. Kijk voor trams gemarkeerd Eminn of Kabataş (niet Bağcılar) raad de tram naar Eminn en / of Kabataş. Rijden de tram in oostelijke richting naar Sultanahmet, de 5e halte (de opgenomen zender-stop aankondiging zegt Blauwe Moskee / Sultanahmet en uitstappen. Je zult duidelijk over Divan Yolu straat zijn op de noordoostkant van het Hippodrome de Blauwe Moskee in oog . Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants aan de linkerkant en het Voorlichtingsbureau rechts) op de kruising en de verkeerslichten, oversteken naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder op uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen en dan is het einde van de straat slaat u rechtsaf ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)
Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon.

Vanaf het treinstation Sirkeci OM Antique Hostel (10 minuten ongeveer)
Neem tram die gaat naar de linker kant op de belangrijkste straat in de voorkant van het station en 5 minuten nadat u Sultanahmet tramhalte komen. (2e halte) Volg de tramlijn naar beneden (langs verschillende restaurants aan de linkerkant en het Voorlichtingsbureau rechts) op de kruising en de verkeerslichten; kruis over naar rechts en ga de binnenplaats tussen St. Sophia aan uw linkerhand en de Blauwe Moskee een beetje verder op uw right.Go helemaal door de binnenplaats en draai naar rechts op het einde. Neem de eerste straat links bij de taxistandplaats en volg de straat helemaal naar beneden langs het Four Seasons Hotel aan de linkerkant ... lopen naar beneden en dan het einde van de straat rechts ziet u aan de linkerkant Antique Hostel & Guesthouse teken. (RED vestiging)

Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon.