X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Anakin Stargate Hotel

Via Palestro 88., 00185, Rome, Italië

Kaart & Route


74%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 80%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google Om te komen tot Stargate Hotels receptie, Via Palestro 88,
voor Anakin check-in:
Vervoer naar het hotel vanaf: 1) centraal station Termini: wanneer je aankomt met de trein, kom je in een westelijke richting; met de trein op je rug moet je loopt u naar rechts (in de richting van afnemende platform nummers), en neem de eerste opening naar de straat. Dit is de noordelijke uitgang. Zorg ervoor dat youre op de Via Marsala (Marsala straat); Vanaf daar gewoon lopen vier korte blokken verderop in de straat direct voor je, Via Marghera. Wanneer u Via Palestro geraakt, neem een ​​rechts tot nummer 88. Onze tekenen opknoping buiten.
2) De luchthaven Ciampino: de Terravision bus arriveert bij de Via Marsala, parallel aan het station Termini; in één richting, er is een aantal prachtige oude ruïnes en het station parkeergarage; in de andere, een enorme creamy- wit gebouw, Termini. Je wilt lopen in de richting van dat grote gebouw. Neem de Via Marghera wanneer het komt aan uw linkerhand (de aangesloten straten moet worden op uw linkerkant). De rest is zoals hierboven.
3) de luchthaven Fiumicino: De Leonardo Express vertrekt elke 30 minuten van de luchthaven, en komt aan bij het station Termini op Binario (Platform) 21 of 22, verscholen weg terug in de hoek; lopen terug naar het station. Wanneer je naar waar de andere treinen zijn geparkeerd, gaat u rechtsaf (platform nummers moeten afdalen in die richting). Neem de grote opening aan de andere kant van het station. Je moet jezelf vinden op de Via Marsala. De rest is zoals hierboven.
4) Als je aankomt op een andere zender, luchthaven of door een andere transport, moet u eerst naar station Termini te krijgen. Ga het station en loop in de richting van afnemende platform nummers naar het noorden afslag neemt u de bovenstaande aanwijzingen. Kaarten zijn verkrijgbaar overal, ook in het station VVV-kantoor en op het internet.