X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Anakin Stargate Hotel

Via Palestro 88., 00185, Rome, Italië

Kaart & Route


68%Klassement

  • 57%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 70%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 67%Properheid
  • 57%Faciliteiten

Vertaald door Google Om te komen tot Stargate Hotels receptie, Via Palestro 88,
voor Anakin check-in:
Vervoer naar het hotel vanaf: 1) centraal station Termini: wanneer je aankomt met de trein, komt u in een westelijke richting; met de trein op je rug moet je lopen naar rechts (in de richting van dalende platform nummers), en neem de eerste opening naar de straat. Dit is de noordelijke uitgang. Zorg ervoor dat youre op de Via Marsala (Marsala straat); Vanaf daar loop gewoon vier korte blokken verderop in de straat direct voor je, de Via Marghera. Wanneer je geraakt Via Palestro, neem een ​​rechts tot nummer 88. Onze tekenen opknoping buiten.
2) Ciampino Airport: de Terravision bus arriveert bij de Via Marsala, parallel aan het station Termini; in een richting, er is een aantal prachtige oude ruïnes en het station parkeergarage; in de andere, een grote crème witte gebouw, Termini. Je wilt lopen naar dat grote gebouw. Neem Via Marghera wanneer het komt aan uw linkerhand (alle aansluitende straten moet worden op uw linkerkant). De rest is zoals hierboven.
3) de luchthaven Fiumicino: De Leonardo Express vertrekt iedere 30 minuten van de luchthaven, en arriveert op station Termini op Binario (Platform) 21 of 22, verscholen weg terug in de hoek; lopen terug naar het station. Wanneer je naar waar de andere treinen zijn geparkeerd, gaat u rechtsaf (platform nummers moet afdalen in die richting). Neem de grote opening aan de andere kant van het station. Je moet jezelf op de Via Marsala. De rest is zoals hierboven.
4) Als je aankomt op een ander station, luchthaven of door een andere vervoer, moet u eerst het station Termini te krijgen. Ga het station en loop in de richting van dalende platform nummers aan de noordelijke uitgang neemt u de bovenstaande aanwijzingen. Kaarten zijn verkrijgbaar overal, ook in het station VVV-kantoor en op het internet.