X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Alfama Patio Hostel

Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1, Lissabon, Portugal

Kaart & Route


93%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 95%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Santa Apolonia (trein / metro station):
Maximaal 15 minuten lopen naar het hostel. Verlaat het station en gaan in de C. do Forte (recht van Museu Militar) en sla linksaf naar R.Remedios (40 m). Ga rechtdoor en sla rechtsaf in R.Vigario (150 m). Blijf rechtdoor rijden tot R.Escolas Gerais (100 m). Na 30m is er een V-kruising, neem links, 50 meter vooruit in de weg met trambaan rechtsaf en we zijn Nr.3 (20m).

Vanaf het vliegveld met de metro:
Verkrijg de Red Line - richting 'S.Sebastiao' - gaan tot de laatste halte. In 'S. Sebastiao 'wijziging van de Blue Line - richting' Santa Apolonia '- gaan tot de laatste halte. Van Sta Apolonia station en volg de aanwijzingen zoals hierboven.

Vanaf het vliegveld met de trein / metro:
Verkrijg de Red Line - richting 'S. Sebastiao '- 3 haltes tot' Oriente '. In 'Oriente' ga naar de trein gebied en op de trein 'Santa Apolonia' richting (7 minuten!) - Check online www.cp.pt voor trein schedulle. Van Sta Apolonia station en volg de aanwijzingen zoals hierboven.

Aangekomen in Lissabon met de trein:
Neem de trein of metro naar Sta Apalonia station. Verlaat het station en gaan in de C. do Forte (recht van Museu Militar) en sla linksaf naar R.Remedios (40 m). Ga rechtdoor en sla rechtsaf in R.Vigario (150 m). Blijf rechtdoor rijden tot R.Escolas Gerais (100 m). Na 30m is er een V-kruising, neem links, 50 meter vooruit in de weg met trambaan rechtsaf en we zijn Nr.3 (20m).

Aankomen in Lissabon met de bus:
Vanaf Gare Oriente Terminal, neem de trein richting Sta Apolonia en volg de aanwijzingen zoals hierboven.
Van Sete Rios Terminal, ga met de metro naar de Sta Apolonia station en volg de aanwijzingen zoals hierboven.

Met de taxi:
Ga naar Escolas Gerais 3 (niet Rua das Escolas Gerais, veel voorkomende fout), in de buurt van Voz doen Operario. Vanaf het vliegveld de taxi mag niet meer kosten dan 20 met zakken. (Als je ouder bent dan opgeladen, vraag dan naar recipt en receptie laten weten).

Met de auto:
Ga richting het stadscentrum en volg de aanwijzingen om Kasteel van Sao Jorge. Gratis parkeren in de buurt van S.Vicente Fora Kerk (behalve dinsdag en zaterdag) of het betalen in Portas do Sol parking. Lopen drie minuten, na de tramrails, totdat je Escolas Gerais 3.