X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Florence, Italië

Kaart & Route


61%Klassement

  • 67%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 53%Personeel
  • 40%Sfeer
  • 53%Properheid
  • 47%Faciliteiten

Vertaald door Google Van het Santa Maria Novela treinstation: verlaten van het station en ga straith op de Via Panzani, welke overgaat in de Via de Ceretani. Het brengt u rechtstreeks naar het Piazza San Giovani en ga rechts naar de Piazza della Repubblica en gaan in de Via Calimala en tweede weg rechts na 1 blok is de Via Porta Rossa n. 6 (let: in florence we hebben dubbele nummers hoef je alleen maar met die in zwarte of blauwe kleur te zien), is er Hostel Alekin en uw kamer is IN HET HART VAN DE STAD EN HISTORICLE centrum van Florence. Of een taxi zal u ongeveer 8 gekost.

Vergeet niet dat voor degenen die een niet-Europese burger van de Unie accepteren wij alleen originele paspoorten om de check-in te maken.

Belangrijk: check-in van 11:00 tot 17:00
Als je denkt aan te komen op een ander tijdstip, moet u advies
alleen met een telefoontje of e-mail.

Annuleringen moeten ten minste 72 uur voor elke nacht worden gemaakt voor uw aankomst. Bijvoorbeeld, als u zijn gereserveerd voor de 20e van de maand melding van annulering of veranderingen vragen we aan het eind van de 16e van de maand. Zo niet ons hostel zal u in rekening voor de eerste nacht van het verblijf. Bij aankomst betaling is alleen in CASH !!! totale prijs !!!! TOERISTENBELASTING Het is niet inbegrepen

Belangrijk: wirless verbinding van internet hangt af van hoeveel krachtig is uw ingebouwde modem van uw notebook, aangezien het signaal is heel erg weack DAT BETEKENT DAT HET MISSCHIEN kon niet werken zonder enige verantwoordelijkheid van de eigenaar.

Als je een auto hebt en zijn afkomstig uit Rome: neem afrit 'Firenze Sud', en volg de borden naar 'centro'. Als u vanuit Milaan, neemt u de afslag "Firenze Certosa" en volg dan de borden naar 'centro' en Piazzale Michelangelo tot je Rech de rivier. Voor informatie kunt u bellen met ons.