X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Florence, Italië

Kaart & Route


64%Klassement

  • 67%Waarde voor uw geld
  • 65%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 61%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 51%Faciliteiten

Vertaald door Google Van het Santa Maria Novela treinstation: u verlaat het station en gaat straith op de Via Panzani, welke overgaat in de Via de Ceretani. Het brengt u rechtstreeks naar het Piazza San Giovani en ga rechts naar de Piazza della Repubblica en gaan in de Via Calimala en tweede weg rechts na 1 blok Via Porta Rossa n. 6 (let: in florence we hebben dubbele nummers hoef je alleen maar om degenen te zien in zwart of blauw), is er Hostel Alekin en UW KAMER IS IN HET HART VAN DE STAD EN HISTORICLE centrum van Florence. Of een taxi brengt u ongeveer 8 kost.

Vergeet niet dat voor degenen die een niet-EU burger accepteren wij alleen originele paspoorten om de check-in te maken.

Belangrijk: Inchecken vanaf 11:00 tot 17:00
Als u denkt aan te komen op een ander tijdstip, moet u adviseren
slechts met een telefoontje of e-mail.

Annuleringen moeten tenminste 72 uur voor elke nacht worden gemaakt voor uw aankomst. Bijvoorbeeld, als u zijn gereserveerd voor de 20e van de maand van aankomst of veranderingen vragen we aan het eind van de 16e van de maand. Zo niet onze hostel vindt u in rekening voor de eerste nacht van het verblijf. Bij aankomst betaling is alleen in CASH! totale prijs! TOERISTENBELASTING Het is niet inbegrepen

Belangrijk: wirless verbinding van internet hangt af van hoeveel krachtig is uw opgenomen modem van uw notebook, aangezien het signaal is heel erg weack Dat betekent dat het MISSCHIEN niet kon werken zonder enige verantwoordelijkheid van de eigenaar.

Als je een auto en komen uit Rome: neem afrit 'Firenze Sud' en volg borden 'centro'. Als u vanuit Milaan, neemt u de afslag "Firenze Certosa 'en volg dan de borden' centro 'en Piazzale Michelangelo tot je Rech de rivier. Voor informatie kunt u ons bellen.