X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Albergue Piratas da Praia Hostel

Av. Conselheiro Aguiar, 2034 Terceiro Andar, Recife, Brazilië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 85%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven neemt de * geladinho * bus (geen officieel nummer) of 'Aeroporto' bus nummer 33 in de richting naar Boa Viagem strand. Stap uit bij halte nummer 8. U vindt ons pand rechts op de hoek. Wij zijn gevestigd op de derde verdieping van Barao de Camacari Building. Het is een witte en blauwe gebouw. (Entree is op Osias Ribeiro straat).
** Ga naar de derde verdieping en .... Welkom! **

Van de bus (bus) aansluiting (TIP), neem de metro richting naar Recife. Stap uit bij Joana Bezerra station. Vanaf daar een bus Joana Bezerra / Boa Viagem. Stap uit bij halte nummer 8. Terug tot Banco do Brasil bank (geel bord). Steek de weg over en ga naar Osias Ribeiro straat recht tegenover u. Wij zijn gevestigd op de derde verdieping van Barao de Camacari gebouw. Het is een witte en blauwe gebouw. (Entree is op Osias Ribeiro straat).
** Ga naar de derde verdieping en .... Welkom! **


Met de taxi:
Zorg ervoor dat ze weten ons adres voordat je binnen in de taxi. De taxirit van de luchthaven naar Piratas da Praia hostel kost je ongeveer R $ 18,00 (Braziliaanse real - R $). Wij zijn slechts 15 minuten van het vliegveld, gelegen op een bekende straat en adres. (Av. Conselheiro Aguiar, 2034 Edf. Barao de Camacari 3e verdieping)
Vanuit het busstation de taxirit moet worden rond R $ 35,00 (Ongeveer 30 minuten taxirit).
Geen problemen, bel ons dan!
Niet meer dan betalen om taxichauffeur. (Voor uw securety altijd beneden de taxi auto tag nummer te schrijven. Je weet nooit wanneer je iets vergeten in de cabine!!))