Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo Villa Serena

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 6.9
 • Beveiliging 7.9
 • Plaats 7.5
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 7.2
 • Faciliteiten 6.2

Plaats

Via Mezzacapo 2/b, Marghera

Routebeschrijving Verblijfplaats

PER TREIN: Vanaf het station Mestre-Venezia: HotelVilla Serena is 300 meter. Voer de onderdoorgang van het station en verder op de afrit naar Marghera. Je wordt op een straat genaamd via g.Ulloa, loop rechtdoor. Sla linksaf bij de tweede straat zie je, Volg deze straat, zal je over een straat genaamd Via G. Rizzardi, en verder nog een blok Sla linksaf wanneer je geraakt via g.Durando. Net voorbij de bushalte, de straat oversteken, voor u is ongemarkeerde straat. Volg de ongemarkeerde straat die parallel loopt aan een gas station.20 meter aan uw rechterhand vindt u de balie van Hotel Villa Serena.

MET HET VLIEGTUIG: Vanaf luchthaven van Venetië 'Marco Polo':
Neem bus nummer 15 en stapt u uit bij de eerste halte in Marghera in Via Durando. Net voorbij de bushalte, de straat oversteken, voor u is ongemarkeerde straat. Volg de ongemarkeerde straat die parallel loopt aan een gas station.20 meter aan uw rechterhand vindt u de balie van Hotel Villa Serena.

PER VLIEGTUIG: Vanaf de luchthaven van Treviso S. Angelo - Ca 'Nova:
Met de bus tot Mestre station in ongeveer 30 minuten te volgen dan met de voeten treedt de onderdoorgang van het station en verder op de afrit naar Marghera. Je wordt op een straat genaamd via g.Ulloa, loop rechtdoor. Sla linksaf bij de tweede straat zie je, Volg deze straat, zal je over een straat genaamd Via G. Rizzardi, en verder nog een blok Sla linksaf wanneer je geraakt via g.Durando. Net voorbij de bushalte, de straat oversteken, voor u is ongemarkeerde straat. Volg de ongemarkeerde straat die parallel loopt aan een gas station.20 meter aan uw rechterhand vindt u de balie van / en Hotel Villa Serena.

Vanaf Piazzale Roma Venezia Bus nummer 6 te nemen of bus nummer 6 / Panorama en stapt u uit bij de eerste halte in Marghera-Durando straat, steek de straat over en volg de ongemarkeerde straat 20 meter aan uw rechterhand vindt u de balie van / en Hotel Villa Serena.

MET DE AUTO: Vanaf de A4 Milano-Venezia.: Na de snelweg tolheffing, gaat u verder op de ring te houden aan de rechterkant totdat u de afslag nemen Marghera - Mestre. Bij de eerste rotonde te houden aan de rechterkant en neem vervolgens de tweede afslag naar Centro Marghera, bij de tweede rotonde neemt u de tweede afslag en rijdt naar het centrum. Als je bij Piazza Municipio gaan staight naar de rotonde linksaf en daarna rechtsaf de Via Cosenz aan het eind vindt u het Hotel Villa Serena.

Vanaf de A4 Trieste-Venezia en van A27 Belluno-Venezia: Als je eenmaal de tolheffing verder langs de ring tot aan de laatste afrit voor SS Romea / Chioggia / Marghera. Bij de eerste rotonde neemt u de tweede afslag naar Centro Marghera, bij de tweede rotonde neemt u de tweede afslag en voor het centrum. Als je naar Piazza Municipio gaan staight naar de rotonde linksaf en daarna rechtsaf de Via Cosenz op het einde vindt u het Hotel Villa Serena.
 • Waarde voor uw geld 6.9
 • Beveiliging 7.9
 • Plaats 7.5
 • Personeel 7.8
 • Sfeer 7.1
 • Properheid 7.2
 • Faciliteiten 6.2
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.