X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Aguycan Beach

Las Azucenas 1, Gran Canaria, Spanje

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Wij zijn gelegen 35 km ten zuiden van de het vliegveld. Kunt u bij ons vrij eenvoudig door een taxi of de bus. De bus (No.66) vertrekt direct Infront van het bovenste niveau vertrekhal. Het duurt ongeveer 25min te krijgen voor ons. Vertel het stuurprogramma dat u wilt gaan naar Playa del Aguila (AA-gi-la) of 'Morro Besudo'. Dit is de 3e halte niet met inbegrip van de luchthaven bushalte op de snelweg.

Als je uit de bus zal het lijken als je in de middle of nowhere. De straat oversteken en de bus, volg dan lopen ongeveer 25 tot je bij de hoek. Sla linksaf en passeren de kleine tunnel, hier heb je twee opties ... je kunt de weg volgen lopen volledig rond de cirkel of u kunt de weg hier niet over. Als je de weg oversteken: u neemt de tweede weg aan uw rechterhand, die zal leiden u op een kleine heuvel. Steek de weg naar links trottoir. De eerste complexe kom je bestaat uit een paar rode en zwarte gebouwen, blijven en je zult de tennisbaan te zien ... Neem de volgende links (dit is de eerste weg links kom je) lopen de heuvel af en je eerste binnenkomst manier waarop je komen is van ons. Het is een grote witte en groene complex met grote letters in het groen boven de deur 'Aguycan Beach'.
Als je de stoep rond de cirkel: je passeert een kind speeltuin, een grote roze gebouw, toegang tot het strand parkeerplaats & taxistandplaats blijven op de stoep en volg de weg de heuvel op, zoals hierboven beschreven.

Als u besluit op een taxi, kunnen wij voor u regelen of u kunt gewoon vangen een op de voorzijde van de luchthaven. Zeg tegen de chauffeur, Aguycan Beach in Playa del Aguila. De straat heet 'Calle Las Azucenas' (Cai-je las aa-su-Senas).