X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Absolutum Hotel

Jablonskeho 639/4, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


94%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 73%Plaats
  • 100%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Het Hotel Absolutum is gelegen in het oude deel van Praag 7, Holesovice, slechts een paar haltes van het metrostation Holesovice (7 minuten met de metro van het centrum). Dichterbij zijn de tramhaltes nos. 5, 12, 14 en 15, die brengt u naar het centrum in slechts een paar minuten ook. Ongeveer 5 minuten lopen is er het Holesovice treinstation De plaats heeft goede verbindingen met de snelwegen naar Teplice en Děčín en de ringweg, en in de tegenovergestelde richting langs de noord-zuid snelweg naar het centrum van Praag en de snelweg D1 richting Brno.De plaats heeft goede verbindingen naar de snelweg D1 van Brno in de richting van het centrum, Hlavek meeste, BUBENSKA, Zelezničářů, en het Hotel Absolutum parkeerplaats.

De snelweg D8 van Teplice loopt in de richting van het centrum, de Barikádník Bridge, Plynární, Zelezničářů, en het Hotel Absolutum parkeerplaats.

De snelweg D5 uit Pilsen loopt in de richting van het centrum, Plzeňská straat, Karlovo náměstí, IP Pavlova, en op weg naar Teplice, Hlavek Bridge, BUBENSKA, Zelezničářů, en het Hotel Absolutum parkeerplaats.

De D11 van Hradec Králové loopt in de richting van het centrum, Černý meeste, Hloubětín, Argentinská, Plynární, en het Hotel Absolutum parkeerplaats

U kunt tot Holesovice krijgen met de metro van het centraal station en het busstation Florenc.