X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Absolutum Hotel

Jablonskeho 639/4, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


91%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 68%Plaats
  • 96%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 96%Faciliteiten

Vertaald door Google Het Hotel Absolutum is gelegen in het oude deel van Praag 7, Holesovice, slechts een paar haltes van het metrostation Holesovice (7 minuten met de metro van het centrum). Dichterbij zijn de tramhaltes nos. 5, 12, 14 en 15, die u naar het centrum in slechts een paar minuten ook. Ongeveer 5 minuten lopen is er het Holesovice treinstation De plaats heeft goede verbindingen met de snelwegen naar Teplice en Decin en de ringweg, en in de tegenovergestelde richting langs de noord-zuid snelweg naar het centrum van Praag en de snelweg D1 in de richting van Brno.De plaats heeft goede verbindingen met de snelweg D1 van Brno in de richting van het centrum, Hlavek meeste, BUBENSKA, Zelezničářů, en het Hotel Absolutum parkeerplaats.

De snelweg D8 van Teplice loopt in de richting van het centrum, de Barikádník Bridge, Plynární, Zelezničářů, en het Hotel Absolutum parkeerplaats.

De snelweg D5 uit Pilsen loopt in de richting van het centrum, Plzeňská straat, Karlovo náměstí, IP Pavlova en op weg naar Teplice, Hlavek Bridge, BUBENSKA, Zelezničářů, en het Hotel Absolutum parkeerplaats.

De snelweg D11 uit Hradec Králove loopt in de richting van het centrum, Cerny Most, Hloubětín, Argentinská, Plynární, en het Hotel Absolutum parkeerplaats

U kunt tot Holesovice krijgen met de metro vanaf het Centraal Station en het busstation Florenc.