X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar AWA Chicago City Center Hotel

600 North LaSalle Street, IL 60654, Chicago, Verenigde Staten

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google BELANGRIJK

** Triple kamer met drie bedden is een kamer voor 3 personen met 2 tweepersoonsbedden
** Quad kamer met vier bedden is een kamer voor 4 personen met 2 tweepersoonsbedden

** OOK Gemaakte reserveringen worden preauthorized de nacht voor de aankomst te ZORG DAT DE CC die ter bewaring De kamer is geldig voor de eerste nacht. ALS DE CC ongeldig is, wordt de reservering geannuleerd.


Dank u voor het boeken van AWA Chicago City Center Hotel, Hotel Beschrijving Van 90-94, afslag Ohio Street East vanuit alle richtingen. Volg Ohio Street 3 blokken. Voer motel parkeerplaats uit Ohio Street aan de linkerkant van de straat.
De receptie is op de Ohio House motel, kijk dan hier

Vanaf de luchthaven neemt u de rode lijn trein naar Michigan Avenue met Ohio St. Ga dan 3 blokken Wests op West Ohio tot St totdat het voldoet aan North LaSalle Street, waar u ons kunt vinden op de hoek van West-Ohio en North LaSalle 602. 15.4 % toeristenbelasting niet inbegrepen in de kamerprijs. Annulering & beleidswijzigingen 48 uur van tevoren moet worden gegeven. Late annuleringen en / of no shows in rekening gebracht de 1e nacht.

Bij gebruik van een andere creditcard om de kamer te houden, vervolgens de naam van de reservering, moet u contact opnemen met de receptie direct bij larry@ohiohousemotel.com om het opzetten van een machtigingsformulier om de reservering te garanderen.