X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar APTBCN Apartment Reial

Vidre 3, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google METRO: Drassanes of Liceu (groene lijn, L3) van de luchthaven van Barcelona:
Opt. 1) Neem een ​​taxi rechtstreeks naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 150ft. in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De taxi rit is ong. 30 min. En kost ong. € 25). Opt. 2) Neem de Aerobus naar Plaza Catalunya. Van Plaza Catalunya neem de metro van Catalunya (groene lijn, L3) naar Drassanes dan lopen? UP?
La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde. Er zal een caf naam COSMOS bij de ingang van de straat Escudellers zijn. (Dit duurt ongeveer 1 uur duren. De Aerobus ticket kost 4,5, metrokaartje 1.5)

Vanaf het vliegveld van Girona:
Opt. 1) Neem de bus vanaf de luchthaven naar Estacop del Nord (busstation Nord) in Barcelona. Neem dan een taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 150ft. in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Dit duurt ongeveer 1,5 uur duren, Buskaartjes ong. € 11. Taxi ong. € 10) Opt. 2) Neem de bus vanaf de luchthaven naar Estacop del Nord (Nord Bus
Station) in Barcelona. Vervolgens neemt u de metro Arc de Triomf (rode lijn,
L1) naar Catalunya station. Hier moet je veranderen om de Groene Lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde. Er zal een caf genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meter / 150 ft. In de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Dit duurt ongeveer 2 uur duren. Buskaartje ong. € 11, metro ticket € 1,5)

Vanaf de luchthaven van Reus:
Opt. 1) Neem de bus naar de Sant Estacio (Sants busstation) Vanaf het station Sants nemen een taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 150ft. in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 1,5 uur duren. Buskaartje ong. € 11, Taxi rijden ong. € 10) Opt. 2) Neem de bus naar de Sant Estacio (Sants busstation) Vanaf het Sants Station neemt u de metro naar de appartementen. Neem de groene lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde. Er zal een caf genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meter / 150 ft. In de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre
Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Dit duurt ongeveer 2 uur duren.
Buskaartje ong. € 11, metro ticket € 1,5)Van Sants: (trein / busstation)
Opt. 1) Neem een ​​taxi naar het appartement. Vertel de Ramblas con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla con Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 150ft.
in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is VIDRE Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 15 minuten duren. Taxi rijden ong. € 10) Opt. 2) Neem de metro naar de appartementen. Neem de groene lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde. Er zal een caf genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meter / 150 ft. In de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Deze optie zal ongeveer 30 minuten duren.
metrokaartje € 1,5

Van Estacion Del Nord: (busstation)
Opt. 1) Neem een ​​taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 150ft.
in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterzijde. (De optie zal ongeveer 15 minuten duren. Taxi rijden ong. € 10) Opt. 2) Neem de metro Arc de Triomf (rode lijn, L1) naar Catalunya station. Hier moet je veranderen om de Groene Lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de
straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde.
Er zal een caf genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meter / 150 ft. In de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Deze optie zal ongeveer 30 minuten duren.
metrokaartje € 1,5)

Van Estacion del Franca: (treinstation) Opt. 1) Neem een ​​taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla con Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 150ft.
Verderop in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 15 minuten duren. Taxi rijden ong. € 10)
Opt. 2) Loop rechtstreeks naar het appartement. Bij het verlaten van het station gaat u linksaf en dan rechtdoor ong. 3 km / 2 mijl. Ga rechtdoor door alle kruispunten en pleinen. Wanneer u de lange straat Passeig de Colom te bereiken zul je moet lopen 2 km / 1.5 mijl tot u La Rambla bereiken. Dan lopen? UP? La Rambla 400 meter / 1/4 mijl naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde. Er is een caf genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 50 yards. Verderop in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Deze optie zal ongeveer 30 minuten duren.)

Met de auto:
U kunt niet rechtstreeks komen naar het appartement met de auto. Het appartement is gelegen aan een verkeersvrije straat. Er is een parkeergarage aan La Rambla ong. 300 meter / 300 meter van het appartement. Voer La Rambla van de bakboordzijde van de parkeergarage ligt op 400 meter / 1/4 mijl? UP? La Rambla aan de rechterkant. Vanuit de garage lopen? UP? La Rambla 50 meter / 150 voet. Aan de straat Escudellers. Escudellers straat zal worden aan uw rechterzijde. Er is een caf genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meter / 50 meter verderop in de straat Escudellers naar de tweede straat links. Dit is Vidre
Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Parkeergarages in Barcelona
Worden gekenmerkt door Wit en Blauw verkeersborden met een grote letter P? ?.
De parkeergarage kost ong. € 35 voor 24 uur.)