X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar APTBCN Apartment Reial

Vidre 3, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google METRO: Drassanes of Liceu (groene lijn, L3) van de luchthaven van Barcelona:
Opt. 1) Neem een ​​taxi rechtstreeks naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/150ft. in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De taxirit is ongeveer. 30 minuten. En kost ca.. € 25.) Opt. 2) Neem de Aerobus naar Plaza Catalunya. Vanaf Plaza Catalunya de metro van Catalunya (groene lijn, L3) aan Drassanes dan lopen? UP?
La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde. Er zal een cafe genaamd COSMOS bij de ingang van de straat Escudellers zijn. (Dit duurt ongeveer 1 uur duren. De Aerobus ticket kost 4,5, metrokaartje 1.5)

Vanaf het vliegveld van Girona:
Opt. 1) Neem de bus om van de luchthaven naar Estacop del Nord (Nord busstation) in Barcelona. Neem dan een taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/150ft. in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Dit duurt ongeveer 1,5 uur, Buskaartjes ca. nemen. € 11. Taxi ca.. € 10) Opt. 2) Neem de bus om van de luchthaven naar Estacop del Nord (Nord Bus
Station) in Barcelona. Vervolgens neemt u de metro Arc de Triomf (rode lijn,
L1) naar Catalunya station. Hier moet je veranderen om de Groene Lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde. Er zal een cafe genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meters/150 ft in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Dit duurt ongeveer 2 uur ongeveer. Bus ticket. € 11, metro ticket € 1,5)

De luchthaven van Reus:
Opt. 1) Neem de bus naar de Sant Estacio (Sants Bus Station) Vanaf het station Sants nemen een taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/150ft. in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 1,5 uur ongeveer. Bus ticket. € 11, Taxi rijden ongeveer. € 10) Opt. 2) Neem de bus naar de Sant Estacio (Sants Bus Station) Vanaf het Sants Station neemt u de metro naar de appartementen. Neem de groene lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde. Er zal een cafe genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meters/150 ft in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre
Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Dit duurt ongeveer 2 uur duren.
Buskaartje ca. € 11, metro ticket € 1,5)Van Sants Estació: (trein / busstation)
Opt. 1) Neem een ​​taxi naar het appartement. Vertel de La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla con Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/150ft.
in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is VIDRE Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 15 minuten duren. Taxirit ca.. € 10) Opt. 2) Neem de metro naar de appartementen. Neem de groene lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde. Er zal een cafe genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meters/150 ft in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Deze optie zal ongeveer 30 minuten duren.
metrokaartje € 1,5

Van Estacion Del Nord: (Bus Station)
Opt. 1) Neem een ​​taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla en Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/150ft.
in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 15 minuten duren. Taxirit ca.. € 10) Opt. 2) Neem de metro Arc de Triomf (rode lijn, L1) naar Catalunya station. Hier moet je veranderen om de Groene Lijn, L3 en ga naar de Drassanes stop. Afslag bij Drassanes. Dan lopen? UP? La Rambla naar de
straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde.
Er zal een cafe genaamd Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers zijn. Lopen ongeveer. 50 meters/150 ft in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Deze optie zal ongeveer 30 minuten duren.
metrokaartje € 1,5)

Van Estacion del Franca: (treinstation) Opt. 1) Neem een ​​taxi naar het appartement. Vertel de chauffeur La Rambla con Escudellers en laat ze het adres. De chauffeur zal u op de hoek van La Rambla con Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/150ft.
Verderop in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat en nummer 7 is aan de rechterkant. (De optie zal ongeveer 15 minuten duren. Taxirit ca.. € 10)
Opt. 2) Loop rechtstreeks naar het appartement. Wanneer u verlaat het station ga je links en dan rechtdoor ca.. 3 km / 2 mijl. Ga rechtdoor door alle kruispunten en pleinen. Wanneer u de lange straat Passeig de Colom bereiken die je nodig hebt om te lopen 2 km/1.5 mijl tot aan La Rambla bereiken. Dan lopen? UP? La Rambla 400 meter / 1/4 mijl naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde. Er is een cafe met de naam Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/50 meter. Verderop in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Deze optie zal ongeveer 30 minuten duren.)

Met de auto:
U kunt niet rechtstreeks naar het appartement aankom met de auto. Het appartement is gelegen aan een verkeersvrije straat. Er is een garage parkeren op La Rambla ca. 300 meters/300 meter van het appartement. Voer La Rambla van de Kant van de Haven de parkeergarage op 400 meter / 1/4 mijl? UP? La Rambla aan de rechterkant. Vanuit de garage lopen? UP? La Rambla 50 meter / 150 meter naar de straat Escudellers. Escudellers straat zal aan uw rechterzijde. Er is een cafe met de naam Cosmos aan de ingang van de straat Escudellers. Lopen ongeveer. 50 meters/50 meter verderop in de straat Escudellers aan de tweede straat links. Dit is Vidre
Straat; nummer 7 is aan de rechterzijde. (Parkeergarages in Barcelona
Worden gekenmerkt door Witte en Blauwe verkeersborden met een grote brief? P?.
De parkeergarage kost ca.. € 35 voor 24 uur.)