X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar AAE Bourbon House Hostel

1660 Annunciation Street, Amtrack GreyHound Location, New Orleans, Verenigde Staten

Kaart & Route


77%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 71%Plaats
  • 91%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 71%Properheid
  • 68%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij bieden gratis shuttle vervoer van en naar Greyhound Bus, Mega Bus en Amtrack trein Terminals. Neem dan contact met ons op te laten ophalen

RIJDEN:

Als u rijdt in, Google Maps biedt nauwkeurige routebeschrijving naar ons adres: 1.660 Aankondiging Street, New Orleans, LA 70130, in de trendy Garden District gebied. Er is gratis en veilige parkeerplaatsen aan.

AIRPORT:


Routebeschrijving vanaf het vliegveld:

Opties voor het vervoer van de luchthaven zijn onder meer een taxi ($ 33 ​​flat fee) en de New Orleans naar het vliegveld ($ 20). Als u de New Orleans pendeldienst naar de luchthaven nemen, er rekening mee dat het u niet direct zal dalen in ons hostel. Vraag de shuttle chauffeur om je af bij St. Vincent's Guest House, dat is heel dicht bij ons. Wanneer je daar bent, loop Magazine St. Felicity St. en sla linksaf. We zijn op de hoek van de Annunciatie St. en Felicity St.

U kunt ook de E2 bus rechtstreeks naar het centrum van New Orleans als je niet wilt direct naar ons hostel. Vanuit het centrum van de stad, kunt u de St. Charles Streetcar lijn naar Felicity St. nemen, en dan linksaf over Felicity St. We zijn op de hoek van St. Felicity en Annunciatie St.

Lopen van het bus / treinstation:

Waarom zou je dat doen? Wij bieden een gratis pendeldienst naar Union Station tussen 08:00-20:00!

Om onze gratis shuttle service (beschikbaar 08:00-20:00 dagelijks) gebruik, e-mail ons met uw aankomsttijd, en dan kunt u ons bellen op 1-504-644-2199 zodra u aankomt bij de Greyhound of Amtrak station. Omdat treinen en bussen zijn niet altijd op tijd, we hebben geen afspraken maken, maar laat ons weten wat uw aankomsttijd helpt ons plan, zodat wij u kunnen ophalen wanneer u belt.

Maar ik wil lopen van het bus / treinstation!

OK, prima! Het ligt op 1,4 mijl en duurt ongeveer 30 minuten duren.

1. Verlaat het station door de taxistandplaatsen en ga rechtdoor, het houden van de snelweg aan uw rechterhand.
2. Cross Loyola Ave en loopt recht naar beneden Howard Avenue
3. Na de rotonde (Lee Circle), Howard Ave verandert namen Andrew Higgins Dr Doorgaan op Andrew Higgins.
4. Sla rechtsaf op Magazine Street, na het passeren van de Tweede Wereldoorlog werd het Nationale museum.
5. Vervolg Magazine St voor 12 blokken (ongeveer). Ga linksaf op Felicity straat.
6. Het eerste stoplicht zal Annunciatie Street. Wij zijn gevestigd op de uiterste linkerhoek van de Annunciatie en Felicity (# 1600). Kijk voor de camper!

IK WIL HET OPENBAAR VERVOER nemen van de bus / treinstation!

1. Verlaat het station door taxistandplaatsen en loop rechtdoor, het houden van de snelweg aan uw rechterhand.
2. Cross Loyola Ave en loopt recht naar beneden Howard Avenue
3. Bij rotonde (Lee Circle, met het standbeeld), gaat u rechtsaf de St. Charles Avenue. Er is een tramhalte tussen de rotonde en de snelweg. Neem de dichter tram, op weg onder de snelweg. Het kost $ 1,25 per rit (of u kunt een $ 5 daagse pas eenmaal aan boord te kopen).
4. Verlaat tram bij Felicity Street. Er is een Wal-greens op de rechterhoek.
5. Neem een ​​bocht naar links Felicity (weg van Wal-greens, verleden Regio Bank) en verder op Felicity voor 1/5 mijl tot u bij Annunciatie Street. Wij zijn gevestigd op de verre linkerhoek op de kruising van Felicity en Aankondiging.

CREDIT CARDS: Om gasten geld te besparen, en voldoen aan de recente veiligheidsmaatregelen ter bescherming van uw kaart te gebruiken-we niet langer accepteren creditcards voor de betaling aan de balie. Eerder een 3,9% handelaar vergoeding toegepast. We hebben nu een geldautomaat in de gemeenschappelijke ruimte die geldopnames maakt voor slechts $ 2,50 per transactie hebt geïnstalleerd.