X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar AAE Bourbon House Hostel

1660 Annunciation Street, Amtrack GreyHound Location, New Orleans, Verenigde Staten

Kaart & Route


82%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 76%Plaats
  • 92%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 77%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij bieden gratis shuttle vervoer van en naar de Greyhound Bus, Mega Bus en Trein Amtrack Terminals. Neem dan contact met ons op te laten ophalen

RIJDEN:

Als je aan het rijden bent in, Google Maps biedt nauwkeurige routebeschrijving naar ons adres: 1.660 Aankondiging Street, New Orleans, LA 70130, in de trendy Garden District gebied. Er is gratis en veilige straat-kant parkeren.

LUCHTHAVEN:


Routebeschrijving vanaf het vliegveld:

Opties voor het vervoer vanaf de luchthaven zijn onder meer een taxi ($ 33 ​​flat fee) en de New Orleans naar het vliegveld ($ 20). Als u het nemen van de New Orleans luchthaven shuttle, worden geadviseerd dat het je niet direct zal dalen in ons hostel. Vraag de shuttle chauffeur om je af bij St. Vincent's Guest House, dat is heel dicht bij ons. Wanneer je daar bent, loop Magazine St. naar Felicity St. en sla linksaf. We zijn op de hoek van de Annunciatie Sint en Felicity St.

U kunt ook de E2 bus rechtstreeks naar het centrum van New Orleans als je niet wilt direct naar ons hostel. Vanuit het centrum van de stad, kunt u de St. Charles Streetcar lijn naar Felicity St. nemen, en dan linksaf over Felicity St. We zijn op de hoek van Felicity Sint en Annunciatie St.

Lopen van het bus / treinstation:

Waarom zou je dat doen? Wij bieden een gratis pendeldienst vanaf Union Station tussen 8:00-20:00!

Om onze gratis pendeldienst (beschikbaar 08:00-08:00 dagelijks), e-mail ons met uw aankomsttijd, en dan kunt u ons bellen op 1-504-644-2199 gebruiken zodra u aankomt op de Greyhound of Amtrak station. Omdat treinen en bussen zijn niet altijd op tijd, doen we geen afspraken maken, maar ons te laten weten wat uw aankomsttijd helpt ons plan zodat wij u kunnen ophalen wanneer u belt.

MAAR IK WIL lopen van het bus / treinstation!

OK, prima! Het ligt op 1,4 mijl en duurt ongeveer 30 minuten.

1. Verlaat het station door de taxistandplaatsen en ga rechtdoor, het bijhouden van de snelweg aan uw rechterhand.
2. Kruis Loyola Ave en ga rechtdoor naar beneden Howard Avenue
3. Na rotonde (Lee Circle), Howard Ave verandert namen aan Andrew Higgins Dr Blijf op Andrew Higgins.
4. Sla rechtsaf op Magazine Street, na het passeren van het Nationale Tweede Wereldoorlog museum.
5. Doorgaan op Magazine St voor 12 blokken (ongeveer). Ga linksaf op Felicity straat.
6. Het eerste stoplicht zal Annunciatie straat zijn. Wij zijn gevestigd op de verre linkerhoek van de Annunciatie en Felicity (# 1600). Kijk voor de camper!

IK WIL HET OPENBAAR VERVOER VANAF HET bus / treinstation!

1. Verlaat het station met de taxi stands en loop rechtdoor, het bijhouden van de snelweg aan uw rechterhand.
2. Kruis Loyola Ave en ga rechtdoor naar beneden Howard Avenue
3. Bij rotonde (Lee Circle, met het standbeeld), rechtsaf St. Charles Avenue. Er is een tram halte tussen de rotonde en de snelweg. Neem de dichter tram, op weg onder de snelweg. Het kost $ 1,25 per rit (of u kunt een $ 5 dagpas eenmaal aan boord te schaffen).
4. Exit tram bij Felicity Street. Er is een Wal-greens op de rechterhoek.
5. Sla linksaf Felicity (weg van Wal-greens, verleden Regio Bank) en verder op Felicity voor 1/5 mijl tot u bij Annunciatie Street. Wij zijn gevestigd op de verre linkerhoek op de kruising van Felicity en Annunciatie.

CREDIT CARDS: Om gasten geld te besparen, en voldoen aan de recente veiligheidsmaatregelen om uw kaart te beschermen gebruik-we niet langer accepteren creditcards voor de betaling aan de balie. Eerder een 3,9% handelaar verschuldigde vergoeding toegepast. We hebben nu een geldautomaat in de gemeenschappelijke ruimte dat geld withdrawls maakt voor slechts $ 2,50 per transactie geïnstalleerd