X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Corneliusstra'e 9, Dusseldorf, Duitsland

Kaart & Route


79%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 82%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Looprichting
Laat de Konrad-Adenauer Platz naar de Graf-Adolf-Strasse, op de rotonde linksaf de Karl-Rudolf Strae, die overgaat in de Cornelius Strae. Het A & O Düsseldorf Hauptbahnhof Cornelius Strae 9 is aan de rechterkant.
Met de bus
Neem de 725 Niederflurbus richting Plange Mhle (perron 10). Na ongeveer 5 minuten, dan kunt u uitstappen bij de halte Cornelius Strae. Bezorg de laatste informatie over het openbaar vervoer in Düsseldorf: www.vrr.de (Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR))
Met het vliegtuig
Neem de regionale trein naar het centraal station van Düsseldorf (10 minuten). Zie de beschrijving van het centraal station.
Met de auto
Vanuit het westen: Neem de A52 richting Keulen / Krefeld / Düsseldorf. Rijd 2.3 km op de B7 richting Düsseldorf. Neem de afslag direct naar de Rheinalleetunnel en rijd 2,5 km op de Rheinkniebrcke, later Herzogstrae. Dan linksaf de Friedrichstrae. Na 200m rechtsaf de Graf-Adolf-Strae, dan weer rechtsaf de Httenstrae. Draai een laatste keer recht in de Corneliusstrae. Het A & O Düsseldorf Hauptbahnhof Corneliusstrae 9 is aan de rechterkant. Vanuit het noorden en oosten: Vanaf de A52 richting Düsseldorf. Volg de B1 Noord Shuttle. Op B7 / B8 / Grashofstrae linksaf. Op B8 / Bremsstrae rechtsaf (borden naar DDsseltal). Rijd 2.2 km op de B8 / Brehmstrae, later Lindemannstrae. In Grafenberger Allee / L392 rechtsaf. Na 1,4 km linksaf de Oststrae. Na 1,35 km op de L52 is het A & O Düsseldorf Hauptbahnhof Corneliusstrasse 9 aan de rechterkant. Vanuit het zuiden: Neem de A57. Bij knooppunt Neuss-Sd draad op de A6 richting Dsseldorf-Sd / Wuppertal. Na 5 km afslag 23 Dsseldorf-Bilk richting Dsseldorf Zentrum. Draai naar rechts en naar de Sdring / B326. Sla linksaf naar de Merowingerstrae, later Friedrichstrae, dan rechtsaf de Cornelisustrae. Het A & O Düsseldorf Hauptbahnhof Cornelius Strae 9 is aan de linkerkant.