X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar A Casa di Giulia

Via Luigi Bonomi, 9, Verona, Italië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 97%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 99%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google Om onze B & B bereiken:

Met het vliegtuig:
Vanaf Valerio Catullo luchthaven neemt 'Aerobus shuttle' welke luchthaven Verona verbindt met het centraal station, Verona Porta Nuova. Als je daar aankomt volgt u de onderstaande aanwijzingen.

Met de trein:
Stap uit bij het centraal station van Verona Porta Nuova.

Met de bus:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova vangen de lokale bus N 11 - 12-13 van 'MARCIAPIEDE A'. Stap uit bij de achtste bushalte, na de brug, in het midden van de Via XX Settembre (na de brug moet je uitstappen bij de tweede halte). Neem via Nicola Mazza en dan via Beltrame. U komt in de Via Bonomi 9, en je krijgt een gele huis aan uw linkerkant vinden, kijk naar de bel label B & B A casa di Giulia.

Met de taxi:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova kost het ongeveer 8-10 euro gedurende de dag-maal anders 10-12 euro nachts zon- en feestdagen.

Met de auto:
Neem de snelweg en neem de afslag A4 bij Verona Sud, sla linksaf en ga naar beneden in de onderdoorgang naar het centrum van de stad, rechtdoor voor 3 km. Door middel van een tweede tunnel, sla rechtsaf bij het stoplicht rechtdoor voor 500 meter in de Via dell Autiere, de brug over en sla linksaf bij Lungadige Galtarossa. Bij de stoplichten rechtdoor in de Via Lungadige Porta Vittoria, en na 300 meter rechtsaf de Via San Francesco. Aan het einde van de Via San Francesco, linksaf de Via Universit, daarna direct rechtsaf de Via Campofiore. Ga naar het einde van de straat waar je moet rechtsaf: je bent nu in de Via Luigi Bonomi, onze B & B A Casa di Giulia (nummer 9) vindt u aan uw linkerhand.

Te voet:
Vanaf het centraal station Verona Porta Nuova wandelen langs de Corso Porta Nuova, steek Piazza Br, ga naar beneden Vicolo Borella, ga naar beneden Via Leoncino vervolgens rechtsaf de Via Leoni en steek Ponte Navi, liep de Via San Paolo en neem vervolgens via Campofiore. U komt in de Via Bonomi 9, en je krijgt een gele huis aan uw linkerkant vinden, kijk naar de bel label B & B A casa di Giulia en de ring.


Besteed aandacht aan twee eenvoudige maar belangrijke dingen!

1) De nummers van de bussen 11 - 12-13 de 90ste - 92-98 na 19:30, op zondag en feestdagen. Ze lopen nog steeds uit dezelfde bus stand.

2) De straatnamen algemeen geschreven aan de zijkanten van het gebouw aan het begin en aan het eind van elke straat. Kijk omhoog de muren!