X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar A-1 Pension Ross Prague

Za Hospodou 3, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


83%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 40%Plaats
  • 100%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij bieden een transfer van luchthaven / trein-of busstation naar ons pension. Het is comfortabeler en minder stresserend dan te gaan door de massa verkeer op uw eigen, of dan om heel dure taxi service te gebruiken. Als u in Praag, is het zeker de beste manier voor u hoe u ons kunt vinden.

Een kaartje voor het openbaar vervoer in Praag kosten 32CZK (~ 1.25 EUR) en is geldig voor 90 minuten, dus het zal duren voor de hele reis naar ons pension.
Wij bieden een transfer van luchthaven / trein-of busstation naar ons pension. Het is comfortabeler en minder stresserend dan te gaan door de massa verkeer op uw eigen, of dan om heel dure taxi service te gebruiken. Als u in Praag, is het zeker de beste manier voor u hoe u ons kunt vinden.

Een kaartje voor het openbaar vervoer in Praag kost 20 CZK (26 CZK vanaf 1 januari 2008, ~ 1 euro) en is geldig voor 75 minuten, dus het zal duren voor de hele reis naar ons pension.

In Praag zijn er 3 metrolijnen - A, B, C, aangegeven met groene, gele en rode kleur. Van het centrum met de metro vanaf het station Staroměstská, Můstek of Muzeum ligt op de groene 'A' lijn naar het beëindigen station Depo Hostivař en vervolgens overbrengen naar de bus nummer 163 naar de DROBNA bushalte. Vervolgens steekt u de straat over en ga links, op het kruispunt ziet u een bord Pension Ross vinden met een pijl, die u de weg naar ons pension.

Vanaf de luchthaven neemt u de bus nummer 119 en ga naar het metrostation Dejvická (op de lijn 'A'), neem dan de metro naar het beëindigen station Depo Hostivař en transfer naar de bus nummer 163 naar de DROBNA bushalte. Vervolgens steekt u de straat over en ga links, op het kruispunt ziet u een bord Pension Ross vinden met een pijl, die u de weg naar ons pension.