X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar A-1 Pension Ross Prague

Za Hospodou 3, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


74%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 60%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij bieden u een transfer van de luchthaven / trein of busstation naar ons pension. Het is comfortabeler en minder stressvol dan om te gaan met de massa verkeer op uw eigen, of dan om heel dure taxi service te gebruiken. Als u in Praag, het is zeker de beste manier voor u hoe u ons kunt vinden.

Een kaartje voor het openbaar vervoer in Praag kost 32CZK (~ 1,25 euro) en is geldig voor 90 minuten, dus het zal duren voor de hele reis naar ons pension.
Wij bieden u een transfer van de luchthaven / trein of busstation naar ons pension. Het is comfortabeler en minder stressvol dan om te gaan met de massa verkeer op uw eigen, of dan om heel dure taxi service te gebruiken. Als u in Praag, het is zeker de beste manier voor u hoe u ons kunt vinden.

Een kaartje voor het openbaar vervoer in Praag kost 20 CZK (26 CZK vanaf 1 januari 2008, ~ 1 EUR) en is geldig voor 75 minuten, dus het zal duren voor de hele reis naar ons pension.

In Praag zijn 3 metro lijnen A, B, C, aangeduid met groene, gele en rode kleur. Vanuit het centrum neem de metro vanaf de stations Staroměstsk, Mustek of Muzeum gelegen aan de groene 'A' lijn naar het beëindigen station Depo Hostivař en vervolgens transfer naar de bus nummer 163 naar de Drobn bushalte. Vervolgens steekt u de straat over en ga links, op het kruispunt ziet u een bord Pension Ross vinden met een pijl, die u de weg naar ons pension.

Vanaf de luchthaven neemt u de buslijn 119 en ga naar het metrostation Dejvick (op de lijn 'A'), neem dan de metro naar het beëindigen station Depo Hostivař en over te dragen aan de bus nummer 163 naar de Drobn bushalte. Vervolgens steekt u de straat over en ga links, op het kruispunt ziet u een bord Pension Ross vinden met een pijl, die u de weg naar ons pension.