X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar 5 Balconi B&B

Via Plebiscito n. 133, Catania, Catania, Sicily, Italië

Kaart & Route


97%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 100%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld (Aeroporto):
Neem de oranje AMT bus # 457 naar het lokale busstation op Piazza Borsellino (10 minuten). Stap uit bij de halte net nadat u onder de bogen van het viaduct en loop terug naar de kruising.
Sla rechtsaf naar de Via Dusmet en volg de bogen aan de vismarkt aan het eind, het passeren van 'Bar Etoile D'Or' aan uw rechterhand.
Volg de weg ('Via Cristoforo Colombo') linksaf onder de bogen en neem dan de tweede straat rechts in onze straat, de Via Plebiscito.
Loop de heuvel en onze palazzo is op # 133, aan de linkerkant.
NB: Vanaf de bushalte is het een 10 minuten lopen.

Vanaf het Centraal Trein / Bus Station ('Stazione Centrale'):
Neem de oranje AMT bus # 431 N vanaf de halte tegenover het treinstation.
Stap uit bij de 2e halte als je eenmaal de markt en het Hard Rock Cafe zijn gepasseerd, in de Via Plebiscito. Steek de weg en onze palazzo is op # 133.
NB: Er een 2 routes, # 431 N ('nera' / zwart) en # 431 R ('rossa' / rood). Zowel de Via Plebiscito maar de zwarte route is veel sneller! Als u neemt u de rode route, vraag de chauffeur naar Via Angelo Custode / Via Plebiscito, vicino il Castello en je zal nog steeds gemakkelijk vinden ons.

Met de auto (ook de beste route naar de stad vanaf de snelwegen A18, A19 en van Siracusa):
Volg de doorgaande weg die leidt van de luchthaven naar het centrum ('Centro') en de haven ('Porto'). Blijf de kleine rotonde bij de McDonalds en sla linksaf up 'Via Alcalà', doorgeven Cafe Alcalà aan uw rechterhand. Sla rechtsaf bij de top in de Via Cristoforo Colombo en neem onmiddellijk links in onze straat, de Via Plebiscito dan.

Van 'Piazza Duomo' (Domplein):
Loop door de grote poort aan de rechterkant van de kathedraal ('Il Duomo'), sla rechtsaf naar de Via Dusmet en volg de bogen van het viaduct aan de vismarkt aan het eind, het passeren van 'Bar Etoile D'Or' aan uw rechterhand.
Volg de weg ('Via Cristoforo Colombo') linksaf onder de bogen en neem de 2e afslag rechts in onze straat, de Via Plebiscito.
De bel / intercom is bij de 1e deur links als je door de grote ijzeren poort, genaamd Nunziata / Morgans voeren.

Autohuur: Als u een auto wilt huren, is het handig om dit te doen bij de autoverhuur bureaus voor de luchthaventerminal.