X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 5 Balconi B&B

Via Plebiscito n. 133, Catania, Catania, Italië

Kaart & Route


98%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 96%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld (Aeroporto):
Neem de oranje AMT bus # 457 naar het lokale busstation op Piazza Borsellino (10 minuten). Stap uit bij de halte net nadat je rijdt onder de bogen van het viaduct en loop terug naar de kruising.
Sla rechtsaf naar de Via Dusmet en volg de bogen aan de vismarkt aan het eind, langs 'Bar Etoile D'Or' aan uw rechterhand.
Volg de weg ('Via Cristoforo Colombo') linksaf onder de bogen en neem dan de tweede straat rechts in onze straat, de Via Plebiscito.
Loop de heuvel en onze palazzo is op # 133, aan de linkerkant.
NB: Vanaf de bushalte is het een 10 minuten lopen.

Vanaf het Centraal Trein / Bus Station ('Stazione Centrale'):
Neem de oranje AMT bus # 431 N vanaf de halte tegenover het treinstation.
Stap uit bij de 2e halte als je eenmaal geslaagd zijn voor de markt en het Hard Rock Cafe, in de Via Plebiscito. Steek de weg over en onze palazzo is op # 133.
NB: Er zijn een 2 routes, # 431 N ('Nera' / zwart) en # 431 R ('rossa' / rood). Zowel de Via Plebiscito maar de zwarte route is veel sneller! Als je dat doet neemt u de rode route, de chauffeur vragen voor Via Angelo Custode / Via Plebiscito, vicino il Castello en je zult nog steeds terecht gemakkelijk.

Met de auto (ook de beste route naar de stad vanaf de snelwegen A18, A19 en vanuit Siracusa):
Volg de doorgaande weg die leidt van de luchthaven naar het centrum van de stad ('Centro') en de haven ('Porto'). Blijf de kleine rotonde bij de McDonalds en sla linksaf up 'Via Alcalà', langs Cafe Alcalà aan uw rechterhand. Sla rechtsaf bij de top in de Via Cristoforo Colombo en neem dan direct links in onze straat, de Via Plebiscito.

Van 'Piazza Duomo' (Cathedral Square):
Loop door de grote poort aan de rechterkant van de kathedraal ('Il Duomo'), slaat u rechtsaf naar de Via Dusmet en volg de bogen van het viaduct aan de vismarkt aan het eind, langs 'Bar Etoile D'Or' aan uw rechterhand.
Volg de weg ('Via Cristoforo Colombo') linksaf onder de bogen en neem de 2e afslag rechts in onze straat, de Via Plebiscito.
De bel / intercom is bij de 1e deur links als u door de grote ijzeren hekken, genaamd Nunziata / Morgans voeren.

Autoverhuur: Als u een auto wilt huren, is het handig om dit te doen bij de autoverhuur bureaus in de voorkant van de luchthaventerminal.