X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 4U Hostel

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Vanaf het centraal Sarajevo bus en trein station:
Met de tram:

Trams rijden ongeveer elke 15 minuten 5:30-23:30, met een verminderde dienst op zondag.

1. Neem tram nummer 1 en stap uit bij de 8e halte (Bascarsija). Je moet een kaartje kopen bij een kiosk (1.60km) of de chauffeur (1.80KM) en valideren in een van de machines aan boord.

2. Wanneer u op de Bascarsija tramhalte, wxit en sta met je rug naar de weg met de tram op het, voor u, is er Konzum supermarkt en Hodzic slagers, en tegenover is moskee. Tussendoor zal u passage bergop dat u zal zien. Na 100m zal u fontein en memorial center Kovaci zien. Sla linksaf en u zult ons hostel zien na 30m.

Vanaf Lukavica Bus Station:

Met de bus:

Bussen rijden elke 15 minuten 5:30-11:30 maandag tot zaterdag, en elke 20 minuten 7:00-11:30 op zondag.

1. Neem buslijn 31e (Vijećnica - Dobrinja) van de bushalte rond 200 meter van het centraal station, en stap uit bij het laatste station (Vijećnica). De reis duurt ongeveer 30 minuten duren.

2. Vanaf de bushalte, het kantoor is ongeveer 3 minuten. Sla rechtsaf de straat met de tramlijnen op, en verder op deze weg tot u bij de belangrijkste 'Pigeon' plein aan de linkerkant. Aan uw rechterhand vindt u een rij van winkels naar u te zien. Als je staat met je rug naar het plein, zal U Konzum zien en aan de andere is moskee. Tussendoor zal u passage bergop dat u zal zien. Na 100m zal u fontein en memorial center Kovaci zien. Sla linksaf en u zult ons hostel zien na 30m.


Vanaf de internationale luchthaven van Sarajevo:

Als je aankomt met het vliegtuig, de beste manier om naar ons kantoor te krijgen of hostel is per taxi. Dit mag niet meer kosten dan 30KM, maar het is een goed idee om de prijs vragen voordat je in. U kunt ook contact met ons op en we kunnen organiseren het vervoer voor je.

Contact:
hostel4u@hotmail.com
+38761021001
Skype naam: bekir.omerovic