X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar 4U Hostel

Kaart & Route


86%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 92%Personeel
  • 74%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 74%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het centraal Sarajevo bus-en treinstation:
Met de tram:

Trams rijden ongeveer elke 15 minuten 5:30-23:30, met een verminderde dienst op zondag.

1. Neem tram nummer 1 en de afslag bij de 8e halte (Bascarsija). Je moet een kaartje kopen bij een kiosk (1.60km) of de chauffeur (1.80km), en te valideren in een van de machines aan boord.

2. Wanneer u op de Bascarsija tramhalte, wxit en staat met je rug naar de weg met de tram op het, voor u, is er Konzum supermarkt en Hodzic slagers, en tegenover is moskee. Tussendoor u zult zien passage bergop die u zal nemen. Na 100m u zal zien fontein en memorial center Kovaci. Sla linksaf en u zult ons hostel zien na 30m.

Van Lukavica Bus Station:

Met de bus:

Bussen rijden elke 15 minuten 5:30-11:30 maandag tot en met zaterdag, en elke 20 minuten 7:00-11:30 op zondag.

1. Neem bus nummer 31e (Vijećnica - Dobrinja) van de bushalte ongeveer 200 meter van het centraal station, en stap uit bij het laatste station (Vijećnica). De reis duurt ongeveer 30 minuten.

2. Vanaf de bushalte, het kantoor is ongeveer 3 minuten afstand. Sla rechtsaf naar de straat met de tramlijnen op het, en doorgaan op deze weg tot u bij de belangrijkste 'Pigeon' plein aan de linkerkant. Aan uw rechterhand ziet u een rij winkels tegenover u ziet. Als u met uw rug naar het plein, zal U zien Konzum en op het tegenovergestelde is moskee. Tussendoor u zult zien passage bergop die u zal nemen. Na 100m u zal zien fontein en memorial center Kovaci. Sla linksaf en u zult ons hostel zien na 30m.


Vanaf de internationale luchthaven van Sarajevo:

Als je aankomt met het vliegtuig, de beste manier om naar ons kantoor of hostel is per taxi. Dit mag niet meer dan 30KM kost, maar het is een goed idee om de prijs te vragen voordat u krijgen inch U kunt ook contact met ons opnemen en wij kunnen vervoer voor u organiseren.

Contact:
hostel4u@hotmail.com
+38761021001