X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 4-Couples Guesthouse

28 Lipca 1943 r. 8, Krakow, Polen

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google VANAF BALICE AIRPORT:

Om van het vliegveld in Krakau Je moet buslijn 292, die u vindt aan uw rechterhand tegenover de hoofdingang te vangen. Na 15 minuten in de bus stapt u uit bij halte genaamd 'Sielanka'. Draai naar rechts en loop naar het eerste kruispunt (ongeveer 30m), linksaf. Ga rechtdoor voor 50m. Vrienden pand zal worden aan uw linkerhand hanside.

Van het centraal station (Dworzec Glowny):

Er zijn twee manieren om de woning te bereiken vanaf het centraal station. Komt u met de bus is het gemakkelijker om bus 192 of 292 te vangen van de bus halte 'Dworzec Glowny Wschód', die op het niveau '0 ', naast de roltrap. Het duurt 20 minuten om 'Sielanka' te krijgen - 12e bushalte.

Komt u met de trein is het beter om buslijn 152 te nemen van 'Dworzec Glowny' bushalte op Lubicz St. Verlaat het station door de hoofdingang - wordt u op Jeziorański Square. Aan uw rechterhand het terrein is er Galeria Krakowska (groot winkelcentrum). Je moet naar links, en ga naar het einde van het plein (20m). Op het einde is er een bushalte. Catch bus en ga naar 'Sielanka' bushalte (20 minuten)

U liever taxi te nemen? - CONTACT! Wij zullen u helpen.