X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 365 Inn

No. 55 Da Zha Lan West Street, Xuan Wu District, Beijing, China

Kaart & Route


89%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 93%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Neem de metro op de luchthaven. Stap uit bij Dongzhimen (overslagstation), dan overstappen op metrolijn 2 en stap uit bij Qianmen station. Ga door exit 'C', dan door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' straat 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN XIJIE' en na 200 meter, de 365 Inn is in uw rechterhand.
Anders, een taxi kost ongeveer 120,00 CNY en zal u 40 minuten tot 1 uur van de luchthaven, maar de taxi wordt alleen aanbevolen na middernacht.
We kunnen ook de luchthaven pick-up voor je regelen, gewoon contact met ons op via e-mail en vertel ons uw vluchtnummer. Onze contactgegevens vindt u in uw bevestigingsmail.

Van Beijing West Railway Station:
Een taxi kost rond 30.00 CNY.

Het treinstation van Beijing:
Een taxi kost ongeveer 20,00 CNY, maar de metro is de beste keuze als je aankomt vóór 22:00, want het kost slechts 2CNY per persoon. Neem lijn 2 van het station en dan uitstappen bij Qianmen station en gaan via afrit 'C'. Ga door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' straat 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN XIJIE' en na 200 meter, de 365 Inn is in uw rechterhand.

Vanuit het South Railway Station:
Een taxi kost ongeveer 20-25 CNY, maar de metro is zeer aan te bevelen als u vóór 21:30 aankomt. Neem de metro lijn 4, over op lijn 2 op Xuanwumen, en dan uitstappen bij Qianmen Station. Ga door exit 'C', ga dan door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' straat 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN XIJIE' en na 200 meter, de 365 Inn is in uw rechterhand.


Nadat u de kamers of bedden hier geboekt, ontvangt u een bevestiging brief ontvangen van de 365 inn (Shirley). Vertel shirley waar komt u aan in Beijing en ze sturen u de richting gegevens (zowel in het Engels en Chinees) om u te helpen bij elke stap om de 365 pension zonder problemen te vinden.