X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 365 Inn

No. 55 Da Zha Lan West Street, Xuan Wu District, Beijing, China

Kaart & Route


90%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 93%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Neem de metro op de luchthaven. Uitstappen bij Dongzhimen (overslagstation), dan overstappen op metrolijn 2 en stap uit bij Qianmen station. Ga door exit 'C', dan door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' street, 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN Xijie' en na 200 meter, de 365 herberg is in uw rechterhand.
Afwisselend, een taxi kost ongeveer 120.00 CNY en zal u 40 minuten tot 1 uur van de luchthaven, maar de taxi is aan te raden pas na middernacht.
We kunnen ook de luchthaven pick-up voor u regelen; neem dan contact met ons op via e-mail en vertel ons uw vluchtnummer. Onze contact informatie zal in uw bevestigingsmail.

Van Beijing West Railway Station:
Een taxi kost ongeveer 30.00 CNY.

Het treinstation van Beijing:
Een taxi kost ongeveer 20,00 CNY, maar de metro is de beste keuze als je aankomt vóór 22:00, want het kost slechts 2CNY per persoon. Neem lijn 2 van het station en dan uitstappen bij Qianmen station en ga naar buiten door exit 'C'. Ga door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' straat 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN Xijie' en na 200 meter, de 365 herberg is in uw rechterhand.

Vanaf het South Railway Station:
Een taxi kost ongeveer 20-25 CNY, maar de metro is een aanrader als u vóór 21:30 aankomt. Neem de metro lijn 4, transfer naar lijn 2 bij Xuanwumen, en dan uitstappen bij Qianmen Station. Ga door exit 'C', ga dan door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' street, 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN Xijie' en na 200 meter, de 365 herberg is in uw rechterhand.


Nadat u de kamers of bedden hier geboekt, ontvangt u een bevestigingsbrief van de 365 Inn (Shirley) ontvangen. Gewoon vertellen shirley waar komt u aan in Beijing en ze zal je de richting gegevens te versturen (zowel in het Engels en Chinees) om u te helpen bij elke stap op de 365 herberg zonder problemen te vinden.