X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 21 Braemer

21 Braemer Road, GreenPoint, Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Gelieve te adviseren over de aankomsttijd (vluchtgegevens, etc), want we zijn niet op de site permanent (werk 3 blokken van het huis). Als u vóór 02:00 aankomt, kunnen we normaal een regeling treffen voor u om uw zakken te laten vallen, terwijl de kamers worden opgemaakt. Neem contact met mij in dit verband.

Adres: 21 Braemer Green Point Kaapstad Zuid-Afrika

U kunt de bus naar de luchthaven nemen van Cape Town International. De bus rijdt langs het Stadion Stop, dat is waar je moet stap van. Braemar is 500 meter op de weg van hier. (Zeer eenvoudig, zonder het veranderen van bussen of iets).

Vanaf de luchthaven, Johannesburg, Garden Route met de auto:

1. Volg de N1 of N2 (ze deelnemen) ten zuiden tot aan de eerste verkeerslichten aan het einde van de snelwegen invoeren van de stad te bereiken. (Pas op, er is een bijzonder vervelende camera hier ...)

2. Na 150 meter, sla rechtsaf bij de tweede robot op een dubbele rijbaan met een onvoltooide viaduct brug ernaast. Volg deze weg voor ongeveer 1,5 km tot u een cirkel bereiken, het Green Point cirkel.

3. Draai eerst links van deze cirkel en linksaf bij de verkeerslichten rechtsaf de Main Road. (U zult reizen nu in tegengestelde richting voor ongeveer 300 meter van punt 2 hierboven).

4. Sla rechtsaf naar Vesperdene (3e weg rechts na cirkel verkeerslichten (net na het zebrapad met verkeerslichten). Trek op, eerste links, eerste rechts Braemer en volg bocht naar nr 21 waar u de deurbel kunt bellen om uw komst te bevestigen .

Als u een SMS-bericht in de buurt van de aankomsttijd te +27840862020 kunnen sturen zal deze moeilijkheden te vermijden en zal worden gewaardeerd.

Houd er rekening mee dat we normaal werken op een cash settlement basis bij aankomst. Neem dan contact met me op als je zou willen om andere afspraken te maken.