X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar 16EUR Hostel

Roseni 9, Tallinn, Estland

Kaart & Route


79%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 83%Personeel
  • 73%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld
Neem de bus nr. 2 om de Laikmaa bushalte (naast het Tallink Hotel). Loop langs de Laikmaa straat en steek de straat parallel met de Narva. Zodra u de Laikmaa straat overgestoken, linksaf de Narva weg over te steken. Draai nu linksaf en loop langs de straat tot voorbij het postkantoor. Sla rechtsaf en loop langs de straat tot u ons hostel teken aan de linkerkant. Ga verder in de richting die op het bord en je moet de hoofdingang van ons hostel.

Vanaf de haven:
Van A, B, C terminale
Ga rechtdoor tot Mere pst. Draai links en loop ongeveer 200 meter, dan naar Ahtri straat slaat u weer linksaf. Je moet het Metropol Hotel nu zien. Steek de straat over. Nadat u het Metropol hotel passeren, moet u ons hostel.

Van D-terminal
Ga langs Lootsi straat, rechts afslaan naar Ahtri straat. Ga langs de straat ongeveer 300 meter. Je moet het Metropol hotel aan uw linkerhand. Steek de straat over en loop langs de Roseni straat. Nadat u het Metropol hotel passeren moet je ons hostel.

Vanaf het busstation
Vanaf de hoofdingang langs de weg naar de tramhalte. Neem de tram. 2 (lemiste-Kopli) ot nr. 4 (lemiste-Tondi) naar Hobujaama halte (de 3e halte). Ga langs de weg tot voorbij het postkantoor. Sla rechtsaf en loop langs de straat tot u ons hostel teken aan de linkerkant. Ga verder in de richting die op het bord en je moet de hoofdingang van ons hostel.